- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.923
- Поени од реакции
- 41.895
Слабо со проблемите. До толку ли и е убаво или чекаат да заврши школската година
Сега скоро пројде Велигден, така да сите се уште заљубени. Кога ќе помине заљубеноста, тогаш ќе почнат проблемите.Слабо со проблемите. До толку ли и е убаво или чекаат да заврши школската година
По матурски се сегаСлабо со проблемите. До толку ли и е убаво или чекаат да заврши школската година
Sega vo moda e politika,kakva ljubov kakvi bakraci samo politika mu e majkata!Слабо со проблемите. До толку ли и е убаво или чекаат да заврши школската година
Не е љубовен ама некако ќе излезе на љубовен.
Ја сакаш лепи кажи си ајде
Си ја израснал од крцкалче до дама. Не е ова за џабе.
Далеку од таква љубов за каква вие мислите. Ја гледам како сестра. Плус во врска сум веќе некое време. Но не е тоа битно, битното што ме мачи е зошто не ме покани на матурска.Си израснал преубав цвет за друг да ти го скине.
Се слагам, не е љубовен проблемот, ботаничарски е.
Однеси и го подарокот и кажи и "не ме повика на матура, ама јас сепак ти купив подарок"Далеку од таква љубов за каква вие мислите. Ја гледам како сестра. Плус во врска сум веќе некое време. Но не е тоа битно, битното што ме мачи е зошто не ме покани на матурска.
The evil me ми го "вика" баш тоа да го направам..Однеси и го подарокот и кажи и "не ме повика на матура, ама јас сепак ти купив подарок"
Да и ја видиш реакцијата.
Или може причината е дека имаат по едвај 18 год и не знаат за што друго да се караат.Иначе.. според мене, он има ниска самодоверба оти она е многу поубава од него и се плаши некој да не му ја земе, иако тапчото не сваќа дека нејзе не и е битен изгледот.
Да си ти во мојата ситуација би и отишла на врата и би и го плеснала у лице: " Шо изиграваш ти? Оти не ме викна на матурска? "Или може причината е дека имаат по едвај 18 год и не знаат за што друго да се караат.
Ти штом си повозрасен, а и штом ја сметаш за сестра, не треба да изиграваш дека си ти детето, зашто она е детето и ваљда треба да ја прашаш сам што е работата. Ради која причина те игнорира, т.е запоставува. Мислам, ако тоа те замара дотолку за толкав пост да пишеш. Како инаку мислиш да дознаеш зашто го прави тоа. Или пак да почекаш сама да ти објасни што и како.
На човек со кого сум поминувала толку време и ко брат го гледам, да.Да си ти во мојата ситуација би и отишла на врата и би и го плеснала у лице: " Шо изиграваш ти? Оти не ме викна на матурска? "