Serie A 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 август 2010
Мислења
39.966
Поени од реакции
116.583
Јувентус и Фифа. Извинете шо не ви ги разбираме вашите правила.

http://www.fifa.com/mm/document/affederation/federation/81/42/36/lawsofthegameen.pdf

Енивеј. како сакаш гледај го не е гол. Па поклон да ви го важат за гол не ве вади од мизеријата.
Не можам да ти објаснувам, ме мрзи, а и немам волја. Ситуацијата беше во дуел против Катанија мислам, кога им беше поништен чист гол на Катанија, а вие тука објаснувавте дека стативата се брои како играч, дрн дрн јариња, изговори кои беа бедни и жалосни.
Иначе реков дека не е неправедно поништен голот на Брозовиќ, читаш или слеп си?

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Она шо сум го гледал цел живот е дека Милан е вториот најдобар италијански клуб.
Aко Интер е првиот најдобар италијански клуб тогаш ти држи вода муабетов.
Интер има поише титули од Милан на домашна сцена и поише победи во дербито на Мадонина.
И не само заради тоа, уште многу одамна ова дерби било дерби на Италија уште пред да го добие тој назив во 70тите.
Многу големо е ривалството меѓу Интер и Јувентус, тотална спротивност.
Е сега кој како си го доживува е негов проблем.
Мене на пример дербито со Јувентус ми е 50 пати по напнато за гледање од дербито со Милан. Дербито на Мадонина ми е некако пријателско со доста позитивен набој, бев да го следам у живо и низ градот не се осеќа некој притисок да го наречам дека играат Интер и Милан.
Со Јувентус е друга прича, 100 пати се препотувам во текот на утакмицата.

п.с @Македонија 1932 Берарди не е дете на Јуве.
Никад не играл за Јуве.
Навивач на Интер.
Силувач на Милан.
Добро ние барем еднаш изгубивме од Сасуоло, Милан ниеднаш.... ги немаат тепано. :D

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
:D.... сигурен си дека имате повеќе домашни титули од Милан? Ем помал брат, ем повеќе титули....аирлија бе :D

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
Колку гола има Берарди?уште мислам дека не е спремен за во Јуве не за џабе го земавме Дибала.

И Ѕаѕа исти кур,го имаме

Џ

Џонтра Волта

Гостин
:D море пецко, ти две од серие б, не ги рачунаш? А вие и со таа од 06-та, пак помалу имате :Кезец:
Добро не ги рачунав тие од Серија Б. :D Двете.
Иначе, Серија А двете по 18, Куп Интер 7 Милан 5, Суперкуп Интер 5 Милан 6.
Милан плус 2 Серија Б.
:D

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.827
Поени од реакции
17.774
Колку гола има Берарди?уште мислам дека не е спремен за во Јуве не за џабе го земавме Дибала.

И Ѕаѕа исти кур,го имаме
Кој го гледал оваа сезона Берарди ќе заклучи дека не е на исто ниво од лани и дека е доста неконстантен, нуди моменти на брилијантност и тоа е тоа. Оваа сезона е далеку од лани.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Не можам да ти објаснувам, ме мрзи, а и немам волја. Ситуацијата беше во дуел против Катанија мислам, кога им беше поништен чист гол на Катанија, а вие тука објаснувавте дека стативата се брои како играч, дрн дрн јариња, изговори кои беа бедни и жалосни.
Иначе реков дека не е неправедно поништен голот на Брозовиќ, читаш или слеп си?
Ти советувам ти да си го прочиташ постов и да прелисташ наназад.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Интер има поише титули од Милан на домашна сцена и поише победи во дербито на Мадонина.
И не само заради тоа, уште многу одамна ова дерби било дерби на Италија уште пред да го добие тој назив во 70тите.
Многу големо е ривалството меѓу Интер и Јувентус, тотална спротивност.
Е сега кој како си го доживува е негов проблем.
Мене на пример дербито со Јувентус ми е 50 пати по напнато за гледање од дербито со Милан. Дербито на Мадонина ми е некако пријателско со доста позитивен набој, бев да го следам у живо и низ градот не се осеќа некој притисок да го наречам дека играат Интер и Милан.
Со Јувентус е друга прича, 100 пати се препотувам во текот на утакмицата.

п.с @Македонија 1932 Берарди не е дете на Јуве.
Никад не играл за Јуве.
Навивач на Интер.
Силувач на Милан.
Добро ние барем еднаш изгубивме од Сасуоло, Милан ниеднаш.... ги немаат тепано. :D
Па и оние од киево и палермо се препотуваат кога за мачку ќе извадат нерешено со јуве

C

Castiel

Гостин
Добро не ги рачунав тие од Серија Б. :D Двете.
Иначе, Серија А двете по 18, Куп Интер 7 Милан 5, Суперкуп Интер 5 Милан 6.
Милан плус 2 Серија Б.
:D
A ЛШ и суперкуп европа и светско клубско не ги броиш? Поголема глупост од тоа да кажеш дека интер има повеќе трофеи од Милан и е поуспешен клуб неможеш...

Џ

Џонтра Волта

Гостин
A ЛШ и суперкуп европа и светско клубско не ги броиш? Поголема глупост од тоа да кажеш дека интер има повеќе трофеи од Милан и е поуспешен клуб неможеш...
А поголема глупост од тоа да не прочиташ ДОМАШНИ титули и да идеш со глава у ѕид и да се удараш у груди со европските титули, нема.

C

Castiel

Гостин
А поголема глупост од тоа да не прочиташ ДОМАШНИ титули и да идеш со глава у ѕид и да се удараш у груди со европските титули, нема.
Во реченицава ти пишува најдобар италијански клуб...Кога правиш таква констатација се зема се вкупно...а не само тоа што ти одговара...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom