Serie A 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 август 2010
Мислења
39.966
Поени од реакции
116.582
Иначе не заебавајте за она на Брозовиќ, многу тешка ситуација беше и јас се кладам дека бар 8 од 10 судии би го свирнале како офсајд. Не е оштетен Интер со оваа одлука според мене. Пеналот не знам, не ја видов ситуацијата, линк некој да сподели?

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Поголем обем е внатре, но малку е и на линија.

Според клипчево не е гол. Али кој е мажот шо ќе види во риалтајм.
Технологија треба. Срамота е во 21век да се расправаме дали поминало линија или не.[DOUBLEPOST=1431860817][/DOUBLEPOST]
Иначе не заебавајте за она на Брозовиќ, многу тешка ситуација беше и јас се кладам дека бар 8 од 10 судии би го свирнале како офсајд. Не е оштетен Интер со оваа одлука според мене. Пеналот не знам, не ја видов ситуацијата, линк некој да сподели?
Ако збораш за поништениот гол, имај на ум уште еден фактор.
Мислам дека имаше некое правило оти И стативата се рачуна како последен играч на интер кој му подава.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.693
Поени од реакции
88.678
Не е проблемот нерегуларниот гол, туку неспособноста на Милан да го нападне Сасуоло... до пред 10 години Милан на ваквите екипи им правеше пресврт за 15 минути, а сега се мачат да им дадат еден ебан гол на факинг Сасуоло. Гол технологијата ќе биде воведена од следната сезона, ама ако продолжи вака Милан ( и Интер ) тогаш со штО ќе се вадат?

П.С. Берарди :cuc:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.966
Поени од реакции
116.582
Според клипчево не е гол. Али кој е мажот шо ќе види во риалтајм.
Технологија треба. Срамота е во 21век да се расправаме дали поминало линија или не.[DOUBLEPOST=1431860817][/DOUBLEPOST]
Ако збораш за поништениот гол, имај на ум уште еден фактор.
Мислам дека имаше некое правило оти И стативата се рачуна како последен играч на интер кој му подава.
А пречката како голман се рачуна. Знам за ова правило, измислено е пред 2-3 години од страна на одредени Јувенташи.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Ја мислам дека гол технологија не треба, што ќе ни е, имаме ние најдобри судии во светот..

C

Castiel

Гостин
Сеа @Castiel ќе пише дека нема врска што Сасуоло го пегла Милан кога Интер изгубил од Парма.

#Fuck Logic :)
А киево ги заборааш ? :D Не се праите на тошо...ја никад не сум негирал дека милан се мизерни....Не сум ко вас да летам у облаци ...Интер бил квалитетен , Видич најдобар штопер во серија А, ради околности сте вака мизерни...А играчите што ви кој од кој побетер нема врска...Сплет на околности е што сте вака смешни и мизерни...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Нема значи овој Берарди им го има меракот на Милан па тоа ти е,.Едини начин да се спасат од него е,да го купат:D

C

Castiel

Гостин
Веројатно мислеше на тоа дека против него беа свирени 2-3 непостоечки пенали и мислам 1 црвен му дадоа безвезе. Јебеш га таков е, увек бескомпромисен и цврст во дуелите и затоа е нон стоп мета на судиите. Али дека беа свирнати 2-3 смешни пенали контра Видара тоа си е факт.
Не зазај ....И без тие видич е еден од најлошите штопери сезонава во Серија А...спор е го желка го дриблаат и претрчуваат како сакаат...Факт е дека е мизерен сезонава..не зборам од инат...

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
А пречката како голман се рачуна. Знам за ова правило, измислено е пред 2-3 години од страна на одредени Јувенташи.
Јувентус и Фифа. Извинете шо не ви ги разбираме вашите правила.

• “gaining an advantage by being in that position” means playing a ball that rebounds to him off a goalpost or the crossbar having been in an offside position or playing a ball that rebounds to him off an opponent having been in an offside position
http://www.fifa.com/mm/document/affederation/federation/81/42/36/lawsofthegameen.pdf

Енивеј. како сакаш гледај го не е гол. Па поклон да ви го важат за гол не ве вади од мизеријата.

Член од
30 мај 2012
Мислења
2.010
Поени од реакции
3.071
Минатата сезона кога играше дома Сасуоло ако не се лажам ги тепаше 4-3 сите 4 гола ги постигна Берарди денеска 3-2 е и хет трикче повторно на Берарди детето на Јувентус. Им ја има земено мерката на Милан секоја чест. :D

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.938
Поени од реакции
900
Минатата сезона кога играше дома Сасуоло ако не се лажам ги тепаше 4-3 сите 4 гола ги постигна Берарди денеска 3-2 е и хет трикче повторно на Берарди детето на Јувентус. Им ја има земено мерката на Милан секоја чест. :D
Има време и за 4ти :uzi:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Беради ноќна мора ни стана ..

Статус
Затворена за нови мислења.