- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.976
- Поени од реакции
- 25.639
Тој што највише го глеаш,ја сум викај ме за у Швецка.
Те знам тебе, не си интересен.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тој што највише го глеаш,ја сум викај ме за у Швецка.
Те знам тебе, не си интересен.
ИзвињавајДруг пат пак спомни ми ја Швецка.![]()
![]()
Добро @Peja989 дали си свесен колку мемиња лежат во оваа твоја мртва и напатена Ѓорчепетровскофиромјанска фаца?
Како е могуче увек да те фаќаат у мртви пози, мрш бе
П.с. @Џонтра Волта![]()
![]()
Добро @Peja989 дали си свесен колку мемиња лежат во оваа твоја мртва и напатена Ѓорчепетровскофиромјанска фаца?
Како е могуче увек да те фаќаат у мртви пози, мрш бе
П.с. @Џонтра Волта![]()
Стој си на зборотДоете, не срамете се, нема да ве сликаме за мемиња.
Планирано ми беше, али јеби га, ми искочи дека имам утакмица у саботата сабајле.Стој си на зборот![]()
Ако имаш сума за донирање и да и решиш една месечна сметка за струја, бујрум.Браво за инцијативата за акцијата и браво за тие што донирале...Но да не се лажеме, 8000 не е сума која нешто решава. Со тие пари може да плати една месечна кирија во скромно живеалиште во провинција и евентуално месечна сметка за струја и вода. Од облеката сигурно над 70% нема да се искористи (мала, голема или дупликат...), ама да речеме дека дел ќе ја размени со некого па ќе земе друга облека која може да ја користи.
Решението на проблемот е во наоѓање на работа на жената со месечно примање од бар 300 евра за да се прехранат и да плати кирија и сметки. Вистинска помош е ако некој може да и помогне да се вработи, а се останато е краткорочно прикрпување. Јас не можам да и го решам тоа прашање ниту имам каде да ја препратам...Ако некој може нешто да помогне во таа насока, бујрум...