бежи бре

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
бежи бре
[тролање]Со ваква младина, дали Македонија треба да се грижи за својата иднина? [/тролање]Мило ми е за хуманитарноста, ама ние имаме друга порака за вас, порака која ја испративме на враќањето назад.
Патот кон дома со @RickyLFC9 @Peja989 @ЏинЏер @Andrew и @ХулахопкиСоТочки feat. заслепувачкиот блиц кој можеше лесно да не стави во животна опасност, 104.4 ЗОНА М1 (избрано од лично мене секако), и Цеца - Кад би био рањен.
Уживајте:
И едно многу лошо селфи, најдоброто од најлошите извадени.
Да да, караокето недостасуваше... Таман се понадевав.Ептен лабава и опуштена собиранка беше ... уште и караоке да имаше вечерва ќе беше чиста 10_ка
Сепак одлично си поминавме како и секогаш
ПС. Поздрав до најтоп екипата во колата, од клипот погоре![]()
Рики е најјак чоек у свет![DOUBLEPOST=1431803394][/DOUBLEPOST]И плус знае да игра фудбал џабе му мрчитеМило ми е за хуманитарноста, ама ние имаме друга порака за вас, порака која ја испративме на враќањето назад.
Патот кон дома со @RickyLFC9 @Peja989 @ЏинЏер @Andrew и @ХулахопкиСоТочки feat. заслепувачкиот блиц кој можеше лесно да не стави во животна опасност, 104.4 ЗОНА М1 (избрано од лично мене секако), и Цеца - Кад би био рањен.
Уживајте:
И едно многу лошо селфи, најдоброто од најлошите извадени.
Тој што највише го глеаш,ја сум викај ме за у Швецка.Не ги познавам сите и се нервирам!Човек не може да манијачи на раат.