Кајгана собиранка + хуманитарка во БАР ОН - 15.05.2015 (петок) во 21 часот!

• Креатор на темата Креатор на темата Peja989
  • Време на започнување Време на започнување
Мило ми е за хуманитарноста, ама ние имаме друга порака за вас, порака која ја испративме на враќањето назад.

Патот кон дома со @RickyLFC9 @Peja989 @ЏинЏер @Andrew и @ХулахопкиСоТочки feat. заслепувачкиот блиц кој можеше лесно да не стави во животна опасност, 104.4 ЗОНА М1 (избрано од лично мене секако), и Цеца - Кад би био рањен.

Уживајте:

И едно многу лошо селфи, најдоброто од најлошите извадени.

[тролање]Со ваква младина, дали Македонија треба да се грижи за својата иднина? [/тролање]

Ептен лабава и опуштена собиранка беше ... уште и караоке да имаше вечерва ќе беше чиста 10_ка :)

Сепак одлично си поминавме како и секогаш (y)

ПС. Поздрав до најтоп екипата во колата, од клипот погоре ;)
Да да, караокето недостасуваше... Таман се понадевав.

Ај следниот пат.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
Jaoоо што сум пропуштил...

Oва беше една од подобрите забави. Може беше лабава, таман за муабет и дружба но со супер хумани луѓе. Ме израдува и тоа што и луѓето кои не беа форумџии туку обични гости во Бар Он донираа парички со кои барем за момент ќе насмееме три срца. Браво форумџии :cuc:Покажавте големо срце со донациите - пари/облека. Благодарност и до кафе Бар Он за донацијата на сокчиња и вода, како и пофалба за @Peja989 и @Комита Ултрас за ангажираноста сите донации да стигнат на право место.
Ќе ги замолам оние кои не биле да не коментираат дека се собрани малку средства/облека затоа што е лицемерно и глупаво да коментирате а воопшто не сте учествувале во акцијата. Да сте дале некој придонес, ајде де. Ама вака е срамота. Се што се собрало е повеќе од НИШТО.
Секоја чест форумџии:aplauz:Уште еднаш докажавте дека раката што дава не се суши и ја покажавте хуманоста на дело. Се надевам нема да ми замерат оние со кои не стигнав ни два реда муабет да направам, но ќе има и следни собиранки и добри журки.

Мило ми е за хуманитарноста, ама ние имаме друга порака за вас, порака која ја испративме на враќањето назад.

Патот кон дома со @RickyLFC9 @Peja989 @ЏинЏер @Andrew и @ХулахопкиСоТочки feat. заслепувачкиот блиц кој можеше лесно да не стави во животна опасност, 104.4 ЗОНА М1 (избрано од лично мене секако), и Цеца - Кад би био рањен.

Уживајте:

И едно многу лошо селфи, најдоброто од најлошите извадени.

Рики е најјак чоек у свет![DOUBLEPOST=1431803394][/DOUBLEPOST]И плус знае да игра фудбал џабе му мрчите :D

Тагирајте се на сликите :) ....супер екипа се гледаме во наредна прилика !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom