Кајгана собиранка + хуманитарка во БАР ОН - 15.05.2015 (петок) во 21 часот!

• Креатор на темата Креатор на темата Peja989
  • Време на започнување Време на започнување
Разбирам да имате обврски дента и не можете да дојдете ама навистина не го разбирам филмов со анонимноста што го тераат некои . :)

Дојдете, ако мислите дека некој ќе ви се лути и во живо ако сте се рчнале на форум...

Пошто тој викенд би требало да се гледа Манчестер,па не би било лошо да дојдам,да се спои дружење,фудбал и хуманост,како и да е браво за настанов(y).

Последно уредено:
Јас и не гледам некоја поента од организирање на забава и слично за да се донира. Кој сака да донира има тема со контакт и сметка. Значи може пред петок, во петок и после петок да донира, без да оди на забава.

Патем, убаво да се забавувате. :)

Јас и не гледам некоја поента од организирање на забава и слично за да се донира. Кој сака да донира има тема со контакт и сметка. Значи може пред петок, во петок и после петок да донира, без да оди на забава.

Патем, убаво да се забавувате. :)
Ние организираме забава (една од многуте во низа), а истата (на иницијатива на форумџиите) ја користиме за донирање.
Кој сака да донира или да се забавува, може да го стори тоа кога сака без да се дружи со нас. Ниту забавата е задолжителна, ниту донирањето.

Патем, убаво ќе се забавуваме :)

Можда е корисно што работите ќе се соберат на куп и ќе се однесат оддеднаш. Сепак, претпоставувам дека многу, како и јас, сеуште немаат воспоставена комуникација со личности од форумов за да имаат повод за собирање на дружба. Јас, исто ко ЏинЏер, по дифолт сакам да сум анонимен освен за мал круг на исклучоци за кои сметам дека е корисно да се знеаме и да комуницираме.

Убаво да си поминете и да соберете доволно средства кои малку ќе ја олеснат ситуацијата.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom