- Член од
- 7 октомври 2011
- Мислења
- 3.831
- Поени од реакции
- 3.616
Да не пишувам на 100 места исто
[DOUBLEPOST=1431642955][/DOUBLEPOST]
Доста доста немој со овие Гордана финти
[DOUBLEPOST=1431643249][/DOUBLEPOST]
Ама од друга страна пак ќе го посерат бројот. Пример 9ка ја носеше Торес па после Керол и Аспас.
Сеа 7цава ќе видиме дал ќе ја усере некој.
Иначе Емери е тој на Севиља.У Валенсија беше на времето.Ми се пуштија ''менаџериве'' еднаш кога го пишав тука демек од кај сум го нашол,не го бивало. Епа еве им го сега како гази

Најсериозно, лут сум им и на него и на Роџерс што не се договорија со гејм тајм-от и што не останува...
Доста доста немој со овие Гордана финти

Мене не ми се харесва повлекувањето на бројки од проста причина што можат да бидат многу добра мотивација. Кој и да ја добие 8мицата кај нас после Џерард ќе треба да биде многу значаен за клубот. Сеа, тоа си носи со себе и притисок, ама подобро така отколку да биде повлечена.[DOUBLEPOST=1431637188][/DOUBLEPOST]Него друг ми беше муабетот. Менаџеров на Севиља си гази сегде. Можна опција?
Ама од друга страна пак ќе го посерат бројот. Пример 9ка ја носеше Торес па после Керол и Аспас.
Сеа 7цава ќе видиме дал ќе ја усере некој.
Иначе Емери е тој на Севиља.У Валенсија беше на времето.Ми се пуштија ''менаџериве'' еднаш кога го пишав тука демек од кај сум го нашол,не го бивало. Епа еве им го сега како гази

Последно уредено: