Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Да не пишувам на 100 места исто :D[DOUBLEPOST=1431642955][/DOUBLEPOST]
Најсериозно, лут сум им и на него и на Роџерс што не се договорија со гејм тајм-от и што не останува...

Доста доста немој со овие Гордана финти :D:D[DOUBLEPOST=1431643249][/DOUBLEPOST]
Мене не ми се харесва повлекувањето на бројки од проста причина што можат да бидат многу добра мотивација. Кој и да ја добие 8мицата кај нас после Џерард ќе треба да биде многу значаен за клубот. Сеа, тоа си носи со себе и притисок, ама подобро така отколку да биде повлечена.[DOUBLEPOST=1431637188][/DOUBLEPOST]Него друг ми беше муабетот. Менаџеров на Севиља си гази сегде. Можна опција?

Ама од друга страна пак ќе го посерат бројот. Пример 9ка ја носеше Торес па после Керол и Аспас.
Сеа 7цава ќе видиме дал ќе ја усере некој.

Иначе Емери е тој на Севиља.У Валенсија беше на времето.Ми се пуштија ''менаџериве'' еднаш кога го пишав тука демек од кај сум го нашол,не го бивало. Епа еве им го сега како гази:)

Последно уредено:
Колку е само win следново:

Mini Q&A with Steven Gerrard:

You gave your England career a “six or seven” out of 10. What would you give your Liverpool career?

I’m not going to judge my Liverpool career out of 10. But I can judge two performances for you. I’ll give Istanbul a nine and I’ll give the last Man United one at home a zero.

Best player you played with?

Luis Suarez

Your best goal?

On the eye, the FA Cup final in 2006. The most important, Istanbul.

Крај.

Ау да бе, не го почитувам Џерард. Не ми е криво што си оди, така беше муабетот...
Извини :)
Твој е Џерард, заедно си спиете секоја вечер.
Твој и на никој друг :Д

Ау да бе, не го почитувам Џерард. Не ми е криво што си оди, така беше муабетот...
Извини :)
Твој е Џерард, заедно си спиете секоја вечер.
Твој и на никој друг :Д
На кој му викаш бе? :D

Доскочици праите за Џерард доста тамо :)

Изгледа ова со Конопљанка ќе биде работа.....или Тотенхем пак ќе ни изиграва маалски пајташ!

Вчера Конопот маста им ја извади на Наполи. Си буши по лево. Змај.

Епа Коноп, Милнер и Ингс ги имаме за 4м фунти. Бем ли га ако после вакви подароци не лупнеме сума на напаѓачиште.

Милнер,Конопот сакам да дојдат и тоа многу. Ингс се џабе фрлени 4м.Ко за Ламберт исто. Го имаме Ориги за клупа немора на ботот да фрлаат пари.

Милнер,Конопот сакам да дојдат и тоа многу. Ингс се џабе фрлени 4м.Ко за Ламберт исто. Го имаме Ориги за клупа немора на ботот да фрлаат пари.
Ај агри!

Ингс може во ситуација кога би ги продале сите тројца "левонози ".

Колку пати го имаш гледано Конопјанка па шо ти е трансфер цел? Да не испадни како со Ловрен, кога 5 месеци трубеше за него, а го имаше гледано 2 пати цела сезона.

Колку пати го имаш гледано Конопјанка па шо ти е трансфер цел? Да не испадни како со Ловрен, кога 5 месеци трубеше за него, а го имаше гледано 2 пати цела сезона.
Прашање е дали Конопот има квалитет за Премиер лига.
Ама факт е дека досега во Лига Европа им го мати умот на дефанзивците.

Пак ќе кажам.
Овие тројца според мене не се потребни.
Потребно е Шпиц со 20+ голови.
И 30 миљонска замена за капетанот од категоријата на Витцел.

Ако се зема Пјанич тогаш Кутињо би бил секогаш Лево крило што според мене би било лимитирање на неговата способност.
Во истиот случај Лалана би бил залудно потрошени 25м на кого не му е дадена шанса.

У врска со анкетата мислам дека не е толку до тренерот колку го глупата политика на клубот, тоа што не може да ги задржи најдобрите играчи и што не знае да купи квалитет, па 150 милиони потрошија. Рафа со 30 милиони едвај по сезона, но увек беше во топ 4 и бар четврт финале на лига шампиони.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom