Песната над мојата

• Креатор на темата Креатор на темата Andrew
  • Време на започнување Време на започнување
Ријана ја слушав повеќе пред да се запознаам со рокот, сега не ми ни текнува дека постои таква певаљка. Песната позната, слушана коа излезе и беше популарна, сеа никој веќе не ја слуша толку многу ебаго. Иначе, не и давам бел бумбар, не е нешто посебно, ријана стил, јас не гледам разлика во нејзините песни.

Nirvana - Lithium

Pesnava slushana preslusuvana milion pati i nikogas dosta, ima pesni koj sami posebe si nosat besmrtnost, a Nirvana odma me povrzuva so Alice in Chains bidejkji i dvete grupi go imaat zagubeno frontmenot, taka i prodolzuvame so strasno dobra muzika, koja ti polni dusha!

Alice in Chains - Down in the hole

Alice а :) Добри се, и песната е добра иако никогаш не ми беа во топ 3 гранџ бендови од таа ера, барем по вкус не ми легнале ко шо сакам. Но квалитетот си го имаат.

Husker Du - The Girl Who Lives On Heaven Hill

Песнава за вака дома на слушалки да ја слушаш, дури е и штетна. Тапанчето ми го дупна. Ама да биде отсвирена на летен ноќен концерт, тоа би било вистинско лудо шоу:)

Gusttavo Lima & Neymar - BALADA

:)

Боби песнава за во лето брат. Дур се сончам негде, од тие шанојте да крцка.

Deer Tick - Twenty Miles

Песна со Пахелбел прогресија не може да не звучи добро. Убава приказна, иако цело време очекував нешто да ја сврти песната малку на страна. Но и вака е одлична.

Do Make Say Think - A Tender History In Rust

Добра добра, навистина. Шо е реткост фифти да постираш нешто добро :P

Azra - Naizgled lijepa

Auu Azra.. The Doors na Balkanot, osobeno pesnava i albumot Filigranski plochnici, te vozi, ednostavno zatvoras oci i lebdis, mene osobeno na srce mi e muzikata na Stulic, sto i da kazham poveke ke bide kich :)

The Beatles - Come Together

Конечно некој и мојте буби да ги постира во темава. Дефинитивно најзаборавен бенд на форумов :Д Песната ми е една од омилените, Битлси ми се у топ 5 бендови евер. Оваа и лед ит би ми се најдобрите песни од битлси, комплетни, со одличен текст и одлична музика. Дури и миризот ми се менува коа ги слушам битлси

Roxette - Listen to your heart

Еее песнава шубави спомени ми буди. Средно школо, на локалното радио секој четврток после 10 лав сонгс, седиш сам во соба, цврцаш винце и те маваат бедови за некоја женска .... ееее времиња времиња :D

Moby - Lift Me Up

Моби ми е еден од поомилените кога станува збор за електронска музика. Оваа е една од побрзите песни, останатите му се повеќе балади и депресивни, оваа дели. Дури и спотот е поразличен одколку предходните негови хитови.

The Black Keys - Run Right Back

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom