Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 април 2010
Мислења
1.251
Поени од реакции
1.756
Истиов што го цитираш, у темата за сообраќајките за случајот кај девојката на Партизанска викаше да се оставела полицијата да ја врши работата а кој имал замерки мејл нешто да пише, да ги контактирал :lolzz:
И уште ти е смешно на глупостиве што ги пишиш, ој ако не ти реши го случајов

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.448
Поени од реакции
6.127
А кај пишува во членов дека можеш да протестираш кај ке ти текне, да попречуваш сообракај, кај грујо у канцеларија, внатре у сообрание, ај ако не утре фатете по пруги протестирајте полесно ке помините, јас ти викам дека го немаш правото да стопираш сообракај, сто ти е крив човекот што се врака од работа за да те чека тебе сред улица да лечиш комплекси.
А пишит негде кај несмејш да протестираш? Или со сила ќе се правиме глупи и ќе ги тумачиме уставот,законите тебе како ти одговараат?

• Ми се допаѓа
Reactions: Meh

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Ај бе не биди ретардиран, жити све.
Море Кољчо ај иди организирај,протестестирај и стопирај сообраќај на железничка линија па да слушнам на вести шо ќе ве снајде

Член од
24 април 2010
Мислења
1.251
Поени од реакции
1.756
Пф, Сорос ми е мене газда, не Гоца.
А што има то врска со темата.
Типично македонче, му вика на мајсторот крив ти е ѕидот, мајсторот му вика ој испрај го, он ааааа не, не сум ја мајстор.[DOUBLEPOST=1431128184][/DOUBLEPOST]
А пишит негде кај несмејш да протестираш? Или со сила ќе се правиме глупи и ќе ги тумачиме уставот,законите тебе како ти одговараат?
А пишит негде дека може да седнеш сред улица ?
Ама дечко нема сеа да ти објаснум тебе тука цела вечер, има места за пешаци, има места за автомобили, има места за возови итн, ако се осекјаш автомобил протестирај сред партизански шо да ти речам.
Се гледа дека сакате само да попречувате во нешто без врска.

Последно уредено:
Член од
17 јануари 2015
Мислења
421
Поени од реакции
194
But even if the most ethical people were elected to high positions and we ran out of resources, there would still be lying, cheating, stealing and corruption.

Одвојте 40етина минути и гледајте го документарецот на Жан Фреско
https://www.youtube.com/watch?v=KphWsnhZ4Ag - Има и Македонски превод

Поентата ми е кој и да дојде на власт ние ке бидеме еб***те :D едноставно таков е системот:mad:
ДА, системот треба да се промени !

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А што има то врска со темата.
Типично македонче, му вика на мајсторот крив ти е ѕидот, мајсторот му вика ој испрај го, он ааааа не, не сум ја мајстор.[DOUBLEPOST=1431128184][/DOUBLEPOST]

А пишит негде дека може да седнеш сред улица ?
Ама дечко нема сеа да ти објаснум тебе тука цела вечер, има места за пешаци, има места за автомобили, има места за возови итн, ако се осекјаш автомобил протестирај сред партизански шо да ти речам.
Се гледа дека сакате само да попречувате во нешто без врска.
Човече, најден е виновникот за случајот, пуштен е на слобода, ништо не се случува, ни обвинение е покренато ни ништо . Уште еден фејл/пркривање на полиција, суд кој и да е. Што тресеш глупости со безврска спинови да те прашам?

Член од
24 април 2010
Мислења
1.251
Поени од реакции
1.756
Човече, најден е виновникот за случајот, пуштен е на слобода, ништо не се случува, ни обвинение е покренато ни ништо . Уште еден фејл/пркривање на полиција, суд кој и да е. Што тресеш глупости со безврска спинови да те прашам?
Иако нема врска со темата, од кај си ти толку сигурен дека баш тој што се пријавил е виновникот, го виде, го сними, го следеше, зш откога прегази чоек не застана но избега, од кај знаеш ТИ дека виновникот не бил некој шо требало да лежи 10 год затвор па му рекол на својот син ој ти пријави се у полиција полесно ќе поминиш, за такви работи се водат истраги не рекла казала, и хулиганите што маваа со бекатонки вчера не ги фатија, ама денеска им чукнале на врата.
Тебе ти изгледат спинови, јас само тебе те опишав.

Член од
21 ноември 2012
Мислења
1.174
Поени од реакции
744
А што ќе биде ако се погоди некој што му е загрозено правото на движење?
Треба ли да ги испогази телетабисиве ко лајна на асвалт?
Треба![DOUBLEPOST=1431129498][/DOUBLEPOST]
Си слушнал или прочитал за спонтан протест?
Еве ти малце помош, под член 21 -
http://www.sobranie.mk/ustav-na-rm.nspx
овие позади што прават?

Последно уредено:
Член од
24 април 2010
Мислења
1.251
Поени од реакции
1.756
Треба![DOUBLEPOST=1431129498][/DOUBLEPOST]
И хулиганиве се собрани спонтано, и камењава се најдоа во нивните ранци спонтано, спонтано маваа со камења, искорнаа цел тротоар спонтано, сообракајните знаци спонтано ги удираа полицајците, абе се спонтано шта да ти причам.

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Луѓе, свети Петар да се симне и да направи трета опција, на следните избори пак ќе тепаат овие. Дури и следната снимка да покаже дека Смилковско било режирано oд коалицијата на власт... пак ќе победат. Па и во едно надреално сценарио, да решат да се повлечат.... кој ќе ги замени? Кој ќе ја реши таа администрација која е вечно неодржлива? Толку сме во лајна што на врвот има фатено дебела кора што не може ништо да ја пробие.

Член од
21 ноември 2012
Мислења
1.174
Поени од реакции
744
И хулиганиве се собрани спонтано, и камењава се најдоа во нивните ранци спонтано, спонтано маваа со камења, искорнаа цел тротоар спонтано, сообракајните знаци спонтано ги удираа полицајците, абе се спонтано шта да ти причам.
со јајца маваа. спонтано се најде еден најлон до нив со неколку влошки jajce 1.jpg jajca 2.jpg после тоа маваа со се што ќе им се најде при рака

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom