Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Хохохооо и Катана и Диабло ги убациле:чда:. Осеќам дека барем еден од овие нема да го преживее ни ''состанокот'' во АРГУС :D ..
Енчантрес too goth & dark ја направиле (личи повеќе на клинката од The Ring), ама затоа Роби како ја скоцкале за Харли па па паааа:vozbud::cuc::pipi::backa: .. Осеќам дека ќе ја скине!

Еве го и Вил Смит како Дедшот

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
G

grande-juve

Гостин
Со Коле Ангеловски нема утка за комедија. Го глеав денес во Кинотека, Три во Едно, три приказни за љубовни сплетки, швалерисувања и слично :D, со многу дијалог и динамика.. убаво се изнасмеав. Мора да се каже дека е за 4 дена напраен филмов и го праеле без буџет, и на некои места страда ради тоа, али од друга страна напраен е со љубов и надокнадува, затоа од мене ќе добие една убава 8ца.

И уште еднаш браво за нашите јаки телевизии, прочитајте го линков за да ви стане појасно.. има и други информации

Додека да дое овој по кината, го препорачуем исто од Коле, Време за Плачење..

Последно уредено од модератор:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.743
Поени од реакции
27.742
Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.404
Поени од реакции
25.269
Го слушам, добар стрим меѓутоа картите за неколку часа ги снема, сигурно ги имаат раздадено на нивни луѓе.
Добар е стримот само звукот е слаб, се напињам на слушалки да го слушам.
Ни фалат вакви работи и добро е што конечно имаме разговор со режисер по светски стандарди.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.185
Поени од реакции
10.196
Добар е стримот само звукот е слаб, се напињам на слушалки да го слушам.
Ни фалат вакви работи и добро е што конечно имаме разговор со режисер по светски стандарди.
Звукот беше слаб и у сала, затоа е таков и на стримот. Очигледно лош микрофон му имаа дадено. Инаку знае некој дали има карти за у МКЦ или раздадени се? :)

ЕДИТ: Пред дождот го гледав точно пред 4 месеци на ТВ и беше одличен. Втор пат го гледам сега у кино и исти емоции. Секоја чест за маестро Милчо. :cuc:

G

grande-juve

Гостин
Го слушам, добар стрим меѓутоа картите за неколку часа ги снема, сигурно ги имаат раздадено на нивни луѓе.
Ги даваа картите(бесплатни) од средата од 10:00 на билетара во Милениум.. кој сакаше можеше да подигне, е сеа дали имало и карти тргнати на страна не знам, знам само дека имаше и по некое празно место денес на филмов.

А за тие шо беа имаше пакетче:
20150508_004259.jpg

Инаку ептен од дамна ми беше глеан и скоро ништо не памтев од филмов, така да ко нов филм да глеав.. Одличен!

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Објавен (дел од) лајнапот кој ќе го видиме во ''Captain America: Civil War'' догодина, или како што го етикетираа по нетот ''Avengers 2.5''.

Од веќе познатите:
Steve Rogers / Captain America
Tony Stark / Iron Man
Natasha Romanoff / Black Widow
Bucky Barnes / Winter Soldier
Sam Wilson / Falcon
The Vision
Clint Barton / Hawkeye
Jim Rhodes / War Machine
Wanda Maximoff / Scarlet Witch

Нови фаци:
Scott Lang / Ant Man
T'Challa / Black Panther
Sharon Carter / Agent 13
Brock Rumlow / Crossbones
General Thaddeus / Thunderbolt Ross

Интересно ќе биде да се види како ќе ги избалансираат сите овие херои и негативци .. Или грото од нив ќе бидат само камеос. А и pretty much сите добиле покани за забавата, освен Тор и Хулк ..

ПС - Не знам зошто само истезаваат со Спајди и се прават #НаТошо ..

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.185
Поени од реакции
10.196
Ги даваа картите(бесплатни) од средата од 10:00 на билетара во Милениум.. кој сакаше можеше да подигне, е сеа дали имало и карти тргнати на страна не знам, знам само дека имаше и по некое празно место денес на филмов.

А за тие шо беа имаше пакетче:
Прегледај го приврзокот 120694

Инаку ептен од дамна ми беше глеан и скоро ништо не памтев од филмов, така да ко нов филм да глеав.. Одличен!
Одреден број сигурно си тргнале за нивни луѓе, знам ја видов Лабина додека чекавме, а таа сигурно не чекала ред на билетарница. :) Инаку не спомнав за пакетчето пошто не сакав да ставам сол на рана за оние што не биле, ама се радувам ко дете на лижавче за филмовите. :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom