Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.674
- Поени од реакции
- 31.915
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го слушам, добар стрим меѓутоа картите за неколку часа ги снема, сигурно ги имаат раздадено на нивни луѓе.Овде треба да оди лајв стрим од разговор на Милчо Манчевски со публиката ама уште не е почнат.
http://off.net.mk/full/milcho-manchevski-razgovor-so-publikata
Добар е стримот само звукот е слаб, се напињам на слушалки да го слушам.Го слушам, добар стрим меѓутоа картите за неколку часа ги снема, сигурно ги имаат раздадено на нивни луѓе.
Звукот беше слаб и у сала, затоа е таков и на стримот. Очигледно лош микрофон му имаа дадено. Инаку знае некој дали има карти за у МКЦ или раздадени се?Добар е стримот само звукот е слаб, се напињам на слушалки да го слушам.
Ни фалат вакви работи и добро е што конечно имаме разговор со режисер по светски стандарди.

Ги даваа картите(бесплатни) од средата од 10:00 на билетара во Милениум.. кој сакаше можеше да подигне, е сеа дали имало и карти тргнати на страна не знам, знам само дека имаше и по некое празно место денес на филмов.Го слушам, добар стрим меѓутоа картите за неколку часа ги снема, сигурно ги имаат раздадено на нивни луѓе.

Одреден број сигурно си тргнале за нивни луѓе, знам ја видов Лабина додека чекавме, а таа сигурно не чекала ред на билетарница.Ги даваа картите(бесплатни) од средата од 10:00 на билетара во Милениум.. кој сакаше можеше да подигне, е сеа дали имало и карти тргнати на страна не знам, знам само дека имаше и по некое празно место денес на филмов.
А за тие шо беа имаше пакетче:
Прегледај го приврзокот 120694
Инаку ептен од дамна ми беше глеан и скоро ништо не памтев од филмов, така да ко нов филм да глеав.. Одличен!
Инаку не спомнав за пакетчето пошто не сакав да ставам сол на рана за оние што не биле, ама се радувам ко дете на лижавче за филмовите. 
И стварно не знам што прави Вдовицата во цел филм, најбош лик ми е. Јесте да е леле-мале Скарлет, ама како карактер не заслужува да биде у тимов. Guardians of the Galaxy ми беше далеку позабавен од овој.динамичен али тенкичок и ко веќе видено, и не ме внесе нешо посебно.. по мене просек.Who Am I? Anyone?
Snosti go gledav pak, blu. Epten kejf mi napravi, textbook blockbuster.

Полош суперхеројски филм немам видено... И општо филм...@џимеј зашо олку го мразиш Авенџерс?.

Има сличности, не бери гајле.. а и да немаше, филмов мора да ти е у репертоар за глеање пред Wedding Ringer и Jupiter Ascending, среди таму приоритетите@grande-juve simnav a girl walks home alone at night.. najmnogu radi only lovers left alive, ako ne e nisto slicno i 10/10 da e filmot - ke go jades!
Oduvek baram slicen oti.