Klinton
wanna BOMB?
- Член од
- 11 април 2010
- Мислења
- 2.890
- Поени од реакции
- 4.599
Значи користиш сарказам ама не успеваш да го препознаеш, бравоЈас може го дрвам со протстиве али ти така суптилно го зимаш и го пљукаш, што и Лиса Ан може да ти позавиди, али друг пат за тоа ќе дискутираме.
Сега гледам и дека не си ја сфатил поентата со кикириките, ебате ограничениот.
Ќе ти нацртам. ГЛУПО прашање, заслужува ГЛУП одговор.
НЕСЕРИОЗНО прашање, заслужува НЕСЕРИОЗЕН одговор.
Кикириките се онака спомнати. Можев да пишам и за леблебии, ебате ограничениот.
Ај јас ограничено да ти објаснам, постот се однесува на партиските полтрони што тука ги има многу, не на тие што биле на протести. Јас ти реков тебе подоцна дека видовме дека си протестирал, си се пофали, па автоматски постот не е за тебе. Фала Богу многу луѓе се свесни па протестираат и ги боли полициската бруталност, мојот пост не се однесува на тие луѓе.
Дај намали со порничи ти се суши мозокот[DOUBLEPOST=1430975691][/DOUBLEPOST]
Ти со калашот пред компјутер си? Ај закочи го да не ти рокнеХулигани нападнаа АВТОБУС. Автобусот зема им врза три шамара...
СЕДИ КЕЦ!!!
Абе најлегенди ми се овие што ги штитат џандариве на протестиве, демек ај ќе ги браниме. Ги бранат истите против кои демонстрираатИм скандираат УБИЈЦИ, а во исто време ги бранат од факинг јајца и патлиџани што ќе ги осетат како комарец да ги каснал.
Затоа не успеваат протестите, само насилство треба бе, или водење на борба на друг терен, организирано, со барања, со курци палци исклучиво со поддршка од странство и реално судење. Поентата на протестите не ја гледам во менувањето на оваа власт по НЕнасилен пат и доаѓање на нова власт со Зајко сељакот кој ќе го продолжи истото владеење.
Поентата на протестите треба да биде будење на народот од 24 годишната агонија од страна на политичарите (особено од последниве кои се на власт) и НАСИЛНО менување на истата.
Бесење на сите моментални владини функционери. Или во најмала рака ќотек и измачување до смрт.
Убивање на сите нивни соработници. Исчистување на целата нивна фамилијарна лоза до 5-то колено. Еден да не остане.
Не сакал да краде, го терале? Не сакал да тепа граѓани, го терале? Не сакал да гази луѓе, го терале?
Не ме јеби бе, нека живее живот како нас, бар за тоа никој нема да те тера.
Работа им било тоа, парче леб за фамилиите... БЕСИЛКА!!!
После вакво масовно чистење од гомната кој сака нека дојде на власт има да биде РОБ на народот, нема да смее денар да украде и ќе работи за нивното добро.
Штета што повеќето не го делат ова мислење кое е единствено кое би не водело кон подобар живот. Да го делеа ова мислење ќе се тргнеа самите тиквари тумбручки што ги бранат вазалите и ќе беа први што ќе ги распнат на тоа спомениците кичерајски што ги изградија.
Милиони од нашите џебови имаат украдено, еден не смее жив да излезе од државава!!!
Последно уредено: