Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Со кренати раце бевме. Девојки беа во првите редови.
Сигурно еве, ќе ги жртвувавме.

Барам џандари какви што имаше на протестите за Смилковско организирани од страна на албанците.
Првите ги пуштија заради деликатната состојба во моментот ама после си добија и они. исто како вчера и бетер.

Член од
16 февруари 2015
Мислења
67
Поени од реакции
80
Да не ги болеше кур за државата немаше да се случува ова. Сигурно некој не протестира зошто му е убаво.
Значи Рада Дајнерс со 5.000 евра кирија и Зајко милионерчето протестирале, затоа што животот им бил мизерен? Или тие од невладини организации што земаат и по 40.000 плата примени по протекција и врски да работат не им е убаво? Знаеш тие се праведните и се борат за правда кутрите.

Во државата може да му е лошо на некоја трето разредна ниска класа гласач од СДСМ кој сеуште го лажат и палат во штаб дека ако дојде СДСМ на власт ќе се врати Југославија, тој ќе оди на работа од 8-16 без да знае алат да држи, ќе оди на годишен одмор во Сузопол и се ќе биде топ, лол!

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Дај боже златното ваше време да ви заврши како нашето "златно" време :icon_mrgr:
Многу алчност не е на арно :цицки:
Живи били. Иначе негде на твоја возраст сум ваљда факултетот ми е одамна завршен така да со други куршуми следниот пат.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.091
Поени од реакции
74.865
Првите ги пуштија заради деликатната состојба во моментот ама после си добија и они. исто како вчера и бетер.
:pos::pos::pos:
Абе си го добија што да ти кажам, газот не знаат кај им е.
Така ве лажат во штаб дека сте ги тепале после тоа? Они ќе ја вреѓаат Македонија та чифшата нонен.
Единствено што добиле може да биде МИНИСТЕРСКО место.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.445
Поени од реакции
39.067
Него си се фатил за Ирена Цветковиќ.. демек била лезбејка... И?!? Шо, не ти дала зашо била лезбејка, а си се палел на нејзините бујни цицки? Шо ти е проблемот?
.
Не е битно дали е лезбејка , битно е дека нејните мотиви за учествувањето на протестот не се за Нешковски , ја боли пичето неа за Нешковски. Малце и го разлистав профилот , еве што најдов па сам/а заклучи чие куче е Ирена.

Иренче на протестите за хонорарците.

ir.jpg

Иренче повикува на уште еден протест против министер од владеачката партија.

awe.png

Класичен опозициски пион е Иренче овде , ништо друго.

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
:pos::pos::pos:
Абе си го добија што да ти кажам, газот не знаат кај им е.
Така ве лажат во штаб дека сте ги тепале после тоа? Они ќе ја вреѓаат Македонија та чифшата нонен.
Единствено што добиле може да биде МИНИСТЕРСКО место.
Прашај го Дарданиа, сега сте на иста страна. Нешто слично како вчера - по некоја крвава рака глава и тн. Сега ќе ми речеш дека ова вчера беше масакр? Па на секоја втора утакмица на вардар јадете поише ќотек од полиција (што не е во ред ДО НЕКАДЕ) па кур ги боли овие загрижениве.

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Секако исто си го добија. Исто како што ЕБР постапува кон фанови на Шкендија исто како кон фанови на Вардар.
Поентата ми е дека можат да држат блок, не е дека некој им фрлаше молотови кога ги избркаа до крај на улицата. Тие продужија да буткаат напред и да маваат и апсат.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.096
Поени од реакции
7.066
Му реплицираат на Glupus со цел памет :pos:незнам како не научивте дека со гомна не се праи муабет. Гомна се пуштаат у канализација.

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Секако исто си го добија. Исто како што ЕБР постапува кон фанови на Шкендија исто како кон фанови на Вардар.
Поентата ми е дека можат да држат блок, не е дека некој им фрлаше молотови кога ги избркаа до крај на улицата. Тие продужија да буткаат напред и да маваат и апсат.
Не знам не сум до толку стручен на темата справување со насилни протести.

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
сега сме неопределени и само сакаме правда, сакаме одговорност, и сакаме пристоен живот
Тоа и јас го сакам, не знам зошто оставив поинаков впечаток.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Живи били. Иначе негде на твоја возраст сум ваљда факултетот ми е одамна завршен така да со други куршуми следниот пат.
Кој факултет го заврши високо партиски дудлач ?

Sent from my Galaxy Note 4 [SM-N910F]

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Кој факултет го заврши високо партиски дудлач ?

Sent from my Galaxy Note 4 [SM-N910F]
Тој што ти нема никогаш да го завршиш. Жално но вистинито. Ако имаш да кажеш нешто на темата кажи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom