Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

• Креатор на темата Креатор на темата Zaphod Beeblebrox
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Која истрага ќе покаже?
Оваа на МВР-ВМРО? Што има партиски паралелен спрат у МВР?
Што покуша убиствово да го заташка?

Кои судии ќе судат?
Овие што излегуваат од џепот на Мијалков со кеси Сфаровски од работа што си идат накај дома?

За каква правна држава збориш ти? Не ме смеј бре. Не се брукај.
Mislam deka nema poveke diskusija. Verglash toa pa toa.
Se najubavo i mn. uspeh na protestite!
Nema da se sretneme ni na protest ni na kontra protest!

глејте го царов, ја трга барикадата

10998079_10204015155249781_4482921018451171706_o.jpg

Ајде бре..уште ли не е избришана темава како тензична?

или се чекаат партиските морони....ох грешка..пиуни да ја наполнат темава со глупости како тоа во сдсм се случувале глупости како ова и не биле решени...моронијада...во која држава живееме...прво за Љубе Бошкоски го напаѓаа дека го продавал името...сега ги бранат овие кои што свесно сакале да прикријат убиство на момче од 24 години....НУКЛЕАРКА Е ЗА СИТЕ НАС...да не истребе

Жал ми е за полицаецот кузнае колку мака ке види после ова али е храбо браво вака треба само за талибанците

Sent from my Galaxy Note 4 [SM-N910F]

Eх сите да беа како полицаецот со униформата и Јасминка со црвениот телефон.

Инаку еден од џандарите пред малце тргна барикада луѓево за да влезат :)
Го изнагушкале, има Луѓе и помеѓу полицијата, и тоа повеќето Се, штета што има минорни структури што изнафрлија еден тон кал врз полициските служби, ама убеден сум дека ке дојде денот кога и они ќе го спуштат штитот и пендракот.

п.с. а еден си отишол, баталил работа денес.
И на Јанукович го натераа со протести да преговара и на крај му ја турија чивијата. BTW Беркут (специјалната единица на Јанукович за растерување демонстрации) после убиствата на демонстанти на мајдан им се извини на демократите https://www.youtube.com/watch?v=mIz6JtIat28
Зошто многу е слична ситуацијава (да не испанде сличен и крајот ) !??!

Истите фаци што протестираа на студентскиот пленум , тој педерот со долгата коса. :pos::pos:

Toj со долгата коса секаде го има, на секој протест, за се :)

^ Шо, ограничување дан имат на колку протести годишно смее да се оди ?

Истите фаци што протестираа на студентскиот пленум , тој педерот со долгата коса. :pos::pos:

Затоа што тој може утре да биде на местото на Мартин а можеби и ти и јас и сите нас другите...

^ Шо, ограничување дан имат на колку протести годишно смее да се оди ?

Нормално дека не , али голема случајност би било да е на секој протест против власта. Не го осудувам шо сака нека прави негово право , али преочигледно е бе брат. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom