Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

• Креатор на темата Креатор на темата Zaphod Beeblebrox
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Gi spomenuvash Hrvatska...no najblisku do vakva policiska brutalnost koja rezultira so smrt imashe skoro i toa nekolku sluchai vo USA. Dali vrvot na drzavata/policijata ( vo sojuznata drzava) prevzema odgovornost ili sherifot na gradot? Odgovornost...vo red no se znae koj!
Абе види америка платата е 6000 $ кај нас е 8050 денара а 50 денара ти се да си ги ибришеш мрсулите и солзите кога ја вадиш не зборам стрикно за тебе него пример давам

Sent from my Galaxy Note 4 [SM-N910F]

Значи колку е транспарентна ситуацијата и пак некој се прават глупи.
Запнале со пара - организации што се створени од власта за да ги работат прљавите работа на власта.
Па кој друг да превземе одговорност ако не самата власт?!

Gi spomenuvash Hrvatska...no najblisku do vakva policiska brutalnost koja rezultira so smrt imashe skoro i toa nekolku sluchai vo USA. Dali vrvot na drzavata/policijata ( vo sojuznata drzava) prevzema odgovornost ili sherifot na gradot? Odgovornost...vo red no se znae koj!
На сред плоштад ,бараби од МВР, ти убиваат дете , Министерката,Премиерот и Директорот на Државна безбедност свесно се обидуваат да го заташкаат целиот случај, ти за америка паламудиш. Дали си ти нормален?Се слушаш ли што муабет правиш?

На сред плоштад ,бараби од МВР, ти убиваат дете , Министерката,Премиерот и Директорот на Државна безбедност свесно се обидуваат да го заташкаат целиот случај, ти за америка паламудиш. Дали си ти нормален?Се слушаш ли што муабет правиш?
Prvo ne diskutiram so tebe!
Drugo bea spomnati primeri so Hrvatska, Anglija etc zatoa napraviv paralela
Ako sakash da diskutitash barem prochitaj odvreme navreme, ako sakash gnevot da go iskazesh izlezi na protest ne sedi na pc!! Nikogo ne navrediv. Tragichno e toa shto se sluchi. Nikogo ne branam! Si kazuvam mislenje i tolku. Povtorno te zamoluvam bez gnevni repliki kon mene ok!

Gi spomenuvash Hrvatska...no najblisku do vakva policiska brutalnost koja rezultira so smrt imashe skoro i toa nekolku sluchai vo USA. Dali vrvot na drzavata/policijata ( vo sojuznata drzava) prevzema odgovornost ili sherifot na gradot? Odgovornost...vo red no se znae koj! Ne velam deka ubistvo na chovek e mala rabota...naprotiv! No shto ako se menuva minister za vnatreshni, premier i vlada po sekoe ubistvo?! Znachi trebashe da se bara odgovornost od ministerkata i vladata i po ubistvoto shto go napravi onoj branitelot ( policaec li vojnik li vo Zletovo mislam beshe so kalashnikov, sega skoro)! Nemoze sa sekoja glupost na uniformirano lice da odgovara ministerot, premierot i vladata.
Има разлика на некоја будала која на своја рака зела пушка и убила некого и некој кој убил додека бил на должност со наредба.
Ова е 29 “бомба“ на опозицијата. Ова убиство е еден камен во кулата на неправилности и нерегуларности кои ова власт ја изградиле. Овде не е збор за еден случај, пропуст, инцидт, овде се гледа организација направена да по секоја цена остани на власт, и да во корен сосече се што не е со неа. Дискутираме за цел систем базиран врз сеење страв, кршење на закони и устав, терор, измами превари.
И кај е границата бе, слушам за закани, слушам за планови цели семејства да се уништат оти не биле со нив, слушам за местење на тендери слушам за провизии слушам за притисоци слушам за одмазди кон луѓе кои се осмелиле поинаку да кажат слушам за прикривање на факти во убиство слушам за местење судии, слушам за перење пари....
кажи кај е границата, пример ете шо тебе би те убедило дека нешто не е во ред со сегашната власт?
Кажи ги твоите лимити на чоечност?

Ke има мајдан и кај нас !?!? http://novatv.mk/index.php?p=1&navig=8&cat=2&vest=22101
Да знам да идам да се спремам со Азов у Украина и за да знам да ширам демокатија откако ке падне ВМРО....

ПРОТЕСТ ПРЕД ВЛАДА ЗА УБИСТВОТО НА МАРТИН НЕШКОВСКИ, СУДИР МЕЃУ ДЕМОНСТРАНТИТЕ И ПОЛИЦИЈАТА
Демонстрантите се пред вратата на владата, а се повеќе луѓе влегуваат во дворот на владата, која ја брани кордон од специјалци.

„Убијци, убијци“ извикуваат неколку стотина граѓани пред Владата, откако се собраа денеска на протести по објавената 29-та „бомба“ на лидерот на СДСМ, Зоран Заев, каде што тој ја обелодени целата вистина за убиството на младиот Мартин Нешкоски на прославата за победата на ВМРО-ДПМНЕ, вечерта на 5-ти јуни.

Демонстрантите се пред вратата на владата, а се повеќе луѓе влегуваат во дворот на владата, која ја брани кордон од специјалци.

Инцидентот беше предизвикан откако 4-5 полицајци се нафрлија врз братот на Мартин Нешковски, Александар, кој сакаше да влезе внатре и да разговара со некој од владата, но беше спречен.
http://grid.mk/read/article/9973098...ovski-sudir-megju-demonstrantite-i-policijata

Prvo ne diskutiram so tebe!
Drugo bea spomnati primeri so Hrvatska, Anglija etc zatoa napraviv paralela
Ako sakash da diskutitash barem prochitaj odvreme navreme, ako sakash gnevot da go iskazesh izlezi na protest ne sedi na pc!! Nikogo ne navrediv. Tragichno e toa shto se sluchi. Nikogo ne branam! Si kazuvam mislenje i tolku. Povtorno te zamoluvam bez gnevni repliki kon mene ok!

Види, отворен форум е ова, кој со кого сака може да дискутира. Мене ми влезе ти во око, најверојатно бидејќи се единствен што се обидува да ги релативизира некако работиве на темава. Начинот на кој се обидуваш тоа да го направиш, случајно или намерно - сеедно, ми наложува ја да те прашам за твојата ментална состојба. После муабетот што го слушнавме денес, јас не знам како може некој да се залоши за дотичните.

Ke има мајдан и кај нас !?!? http://novatv.mk/index.php?p=1&navig=8&cat=2&vest=22101
Да знам да идам да се спремам со Азов у Украина и за да знам да ширам демокатија откако ке падне ВМРО....
Инаку еден од џандарите пред малце тргна барикада луѓево за да влезат :)
Го изнагушкале, има Луѓе и помеѓу полицијата, и тоа повеќето Се, штета што има минорни структури што изнафрлија еден тон кал врз полициските служби, ама убеден сум дека ке дојде денот кога и они ќе го спуштат штитот и пендракот.

п.с. а еден си отишол, баталил работа денес.

Последно уредено:
Ubavo pishuvash.."SLUSHAM" a shto od toa se obvistinilo toa doprva istragata koja site ja chekame za bombite ke pokaze i fala bogu ke si odgovara!! Ednostavno nemozam da dosudam i presudam nekomu po telefonski muabeti. Kolku od toa e realno napraveno..ne ostanato samo na muabet po telefon!! doprva ke se vostanovi a bogami ako se potvrdi deka od muabet preminalo vo praksa/ realizacija, ke si odgovara soodvetno!! Barame pravna drzava i demokratija od edna syrana a od druga gotovo odma presudivme.

Ubavo pishuvash.."SLUSHAM" a shto od toa se obvistinilo toa doprva istragata koja site ja chekame za bombite ke pokaze i fala bogu ke si odgovara!! Ednostavno nemozam da dosudam i presudam nekomu po telefonski muabeti. Kolku od toa e realno napraveno..ne ostanato samo na muabet po telefon!! doprva ke se vostanovi a bogami ako se potvrdi deka od muabet preminalo vo praksa/ realizacija, ke si odgovara soodvetno!! Barame pravna drzava i demokratija od edna syrana a od druga gotovo odma presudivme.

Прерасудите се дел од секое општество, човека природа. Од друга страна,непријавувањето на кривични дела е казниво со закон. Она шо го слушнавме денес е малтене соучество.

Која правна држава и која пресуда онаа која гордана ги има запишано судиите на ливче ? Дај не тролај више и поштеди не

Sent from my Galaxy Note 4 [SM-N910F]

Ubavo pishuvash.."SLUSHAM" a shto od toa se obvistinilo toa doprva istragata koja site ja chekame za bombite ke pokaze i fala bogu ke si odgovara!!
Која истрага ќе покаже?
Оваа на МВР-ВМРО? Што има партиски паралелен спрат у МВР?
Што покуша убиствово да го заташка?

Кои судии ќе судат?
Овие што излегуваат од џепот на Мијалков со кеси Сфаровски од работа што си идат накај дома?

За каква правна држава збориш ти? Не ме смеј бре. Не се брукај.

11193308_10204015138529363_2388657716420564681_n.jpg

Човеков го симна штитот, hero of the day ![DOUBLEPOST=1430845176][/DOUBLEPOST]знамињата пред влада се спуштени на пола копје. :oeoeoe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom