Кладилница (Генерална дискусија)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Абе ајде нема крај ги чекам Наполи 1-1 промашуваат пенал у 2 минута,и после за 5 мин од 70-75 даваат 3 гола.... што речи а не заплакати,пред тоа атланта....
Доста бе со таа аталанта да се помочам во нив,додека не научите дека кошарката е ѓубре од спорт и дека неможите пари да направите ако играте кошарка ќе кукате исто како јас некогаш што кукав кога играв кошарка секој ебан ден.......

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.480
Доста бе со таа аталанта да се помочам во нив,додека не научите дека кошарката е ѓубре од спорт и дека неможите пари да направите ако играте кошарка ќе кукате исто како јас некогаш што кукав кога играв кошарка секој ебан ден.......
Аталанта = Серија А
Атланта = НБА
Џони = Џони

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Не е ѓубре ако знаеш да ја играш ... јас ја имав на тикетот 2 +6.5 т.е да не изгубат визардс повеќе од 7 разлика или да победат ама џабе кога ги имав Сити т2 и Трабзон гг3+ ..

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Малага слепци едни крв да мочате,а оној дуда слободно нек ме фати за муда,све му ебам у фамилија .

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Аталанта = Серија А
Атланта = НБА
Џони = Џони
Шо е битно?..се знае која ми беше поентата...зарем е битно дотолку да се ситничари и да се гледа се микроскопски?..дај пораснете еднаш да му се невиди

Член од
23 август 2010
Мислења
39.853
Поени од реакции
116.040
Остајте го Џони бе. Денес на Реал милијарди се ставаа, ама у гз да ги ебам многу рано ги имаа ставено... 1.25 против екипа која е многу послаба од нив и која речиси нема шанси да плеј офот, а Реал во четвтокот го презема првото место од Уникаха после долго време така да тешко беше да се поверува дека баш денес ќе го испуштат против умрениве.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.853
Поени од реакции
116.040
И на Фелисијано Лопез и Серена.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.853
Поени од реакции
116.040
http://www.rezultati.com/utakmica/Q3Z0Z0Oe/#detalji
Најголемиот зицер утре е ова. Пашчек има само еден меч сезонава, и тоа пред десетина дена и изгубила против Колар 6-0 7-6, а таа Колар не ја знам искрено, веројатно некоја умреница е. Переира освои два турнира по ред, за на претходниот турнир да загуби од Бабос која подоцна играше финале на турнирот. Пашчек игра добро на трева, на земја е многу слаба, а ова со повредиве е само еден плус за Переира. Ако ја најдете у понуда рокајте.

D

Deleted member 53418

Гостин
Остајте го Џони бе. Денес на Реал милијарди се ставаа, ама у гз да ги ебам многу рано ги имаа ставено... 1.25 против екипа која е многу послаба од нив и која речиси нема шанси да плеј офот, а Реал во четвтокот го презема првото место од Уникаха после долго време така да тешко беше да се поверува дека баш денес ќе го испуштат против умрениве.
Немав крф реал дур ја чекав плус таква утакмица нема :D види последни 5 мин кошеви аххаха

Член од
17 јуни 2012
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.438
Ќе прават ли пак прелаз Локомотив-Истра? :rolleyes:

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.480
Лопез
Серена
Иснер
ЦСКА (Фудбал)
2.14 коеф.(y)

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Момци одиграв на дубл меч над 22 гема дали ако биде 1-1 во сетови а не се постигнала границата ќе ми биде добитен? пошто 3 сет они играат тајбрејк... мн заебана работа....[DOUBLEPOST=1430733149][/DOUBLEPOST]
Момци одиграв на дубл меч над 22 гема дали ако биде 1-1 во сетови а не се постигнала границата ќе ми биде добитен? пошто 3 сет они играат тајбрејк... мн заебана работа....
ја рачунав дека и 3 сет го играат со гемови,тотално забораив... чист минус беше ...

Kajgana Shop

На врв Bottom