Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Знам дека некого ќе намачам бајги,али ако сака некој кој го бива со математика комбинации системи да ми прерачува со систем 2/10 а просечен коефициент на утакмица 8.00 (точен резултат) колку би дошла минимална уплата и добивка? фала
@martin_92

Ливерпул планираат да одат на победа или ќе им пуштат некое бодче на Хал?

За играчи во Моцарт продолженијата важат?

Знам дека некого ќе намачам бајги,али ако сака некој кој го бива со математика комбинации системи да ми прерачува со систем 2/10 а просечен коефициент на утакмица 8.00 (точен резултат) колку би дошла минимална уплата и добивка? фала
@martin_92
На 2 од 10 имаш 45 комбинации. Мислам дека уплатата е два денари по комбинација така што 90 денари би ти дошла минималната уплата. Али тоа не сум сигурен, сепак си пишува на страната колку е уплатата по комбинација или таму ќе си прашаш.

За минимална добивка едноставно е. Ги множиш двата најмали коефициенти (да земеме за пример дека ти се 6.5 и 7.5) со уплатата и добиениот број го делиш со комбинациите. Практично вака изгледа. Пример уплата 200 денари. 6.5*7.5*200/45=216.6

Ако погодиш три, пример покрај овие две квоти од 6.5 и 7.5 погодуваш и 8.5 тогаш ги ја правиш првата постапка множејќи ги секој со секој. И потоа ги собираш одделно добивките. Практично вака.
6.5*7.5*200/45=216.6 + 6.5*8.5*200/45=245.5 + 7.5*8.5*200/45=283.
216+245+283=744 денари ако погодиш три натпревари. И така натаму се смета секогаш исто со множење на сите комбинации одделно и собирање на добивките.

Златни утакмици денес јас најдов да ја ставам и Чикаго и да се нервирам до 5 сабајле...

Dubl za spas od otpagjanje

Latina-Perugia 1
Rapid Bucurest-Botosani 1

Колшрајбер, Гаске, Свитолина, Сафарова и Монтањес.

3.4 коеф, милина. :love:

немој да ми кукаш на монтањес после :D ризичен е стариот, а и неамбициозен тотално

На трите Шпански да има повеќе од 8.5+ гола 1.65 :vozbud:

Ливерпул х
Интер 2
Работнички 2
Барселона 1и2-3
Черно море 4+

На трите Шпански да има повеќе од 8.5+ гола 1.65 :vozbud:

Па и реално нема некоја вредност,треба да се надеваш дека Барса ќе му чукни 5 гола на Гетафе и другите два натпревари да завршат 2+ што е прилично тешко со оглед дека се Шпански екипи кои играат дефанзивно и плус коефициентот е мизерен..1.65 бе,не заебавај[DOUBLEPOST=1430215484][/DOUBLEPOST]
Ќе ни дојде Џони утре, да ни каже да не играме кошарка :anco:

Кога има овци ,кладилниците ќе стрижат..не постои сериозен играч со голем капитал што игра кошарка или што направил пари со кошарка..тој спорт е ставен во додатокот за да го пишат пациенти како нас и да се лажат дека лесно ќе фатат

Па и реално нема некоја вредност,треба да се надеваш дека Барса ќе му чукни 5 гола на Гетафе и другите два натпревари да завршат 2+ што е прилично тешко со оглед дека се Шпански екипи кои играат дефанзивно и плус коефициентот е мизерен..1.65 бе,не заебавај

Не бе 2+ ќе ја играм 1.05 :Кезец:

Не бе 2+ ќе ја играм 1.05 :Кезец:

Сакам да ти кажам дека реално за таа граница на голови коефициентот треба да биди 1.9 минимум..како можи за 1.65 коефициент да играш да паднат 9 гола во три натпревари во најдефанзивното првенство во Европа?..моли се Меси и Суарез да се расположени и да му треснат 5-6 гола на Гетафе па да имаш било какви шанси..иначе мочајсе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom