UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
11182038_969797123066750_8276501958115360359_n.jpg

Според Уефа.
е вака веќе може, без Џорџо со Бонучи језда ја сметам дека Барза беше бољи од нив двајца.. Башка Милер која слика му ја ставиле со мегафонот :pos:

Muabetot mi bese deka Ronaldo mozese so Cica da go proslavi golot nema vrska deka zaslugata bila negova.

Да не беше продорот на Роналдо и што му даде топка на тацна за гол, ташаци што ќе дадеше лиглето гол. Нека не се филма многу, во право е Анри, голот е заслуга на Роналдо кој сам ја почна акцијата и феноменалното удвојување со Родигез, она што го направи Чичарито не е ништо посебно, сам остана пред гол друи и ќе промашеше за малце колку глуп и нестабилене е.

Анри за Чичарито:

He had a couple of chances in the game before that but I can tell you he can thank Ronaldo tonight. I know he went on to celebrate alone and everything but he can thank Ronaldo. For me, he has to. That is, for me, Ronaldo's goal. What I don't like after is (he celebrated) like he won the World Cup. Turn around and celebrate with Ronaldo.

:D
А зошто он кога даде гол со рака не отиде да слави со судијата му ебам тоа ќелавицата...

Анри за Чичарито:

He had a couple of chances in the game before that but I can tell you he can thank Ronaldo tonight. I know he went on to celebrate alone and everything but he can thank Ronaldo. For me, he has to. That is, for me, Ronaldo's goal. What I don't like after is (he celebrated) like he won the World Cup. Turn around and celebrate with Ronaldo.

:D

Го видов ова синоќа на Скај Спортс, и ми се виде чист булшит. Кој со кого слави. Има доста коментари по твитер дека Анри некад во анализите знае да се фокусира на небитното, али ке го оправат овие од Скај.

nikoj ne go komentira momentot,Cicarito dava gol za plasman na Real, Ronaldo trca nastrana se radva kako toj da go dal golot, pa uste i Ramos i Pepe go guskat nego ko nebare toj go postigna golot,a ovaj ( Cicarito) lezi ko umren na treva svasta ej, vo red toj bese zasluzen za golot ama pogolem seljak od Roki mislam nema. Igraciste e nema zbor tuka ama karakter nula.

95% од голот беше на Роналдо и Хамес. Чичарито погоди празна мрежа. Роналдо знае да биде егоистичен, али она за синоќа си беше ОК прослава. Да даде Чичарито некој соло гол, па да не му честитаат, разбирам.

Значи по дифолт на секој гол на реал треба Роналдо да трча до корнер знаменцето пошто е најбољи играч на светот.. Seems legit.

Bezveze samo ja mutat rabotava i ovie novoproglasenive strucnjaci kako Anri.
Nemam nisto protiv nego, ali sekoj vtor poranesen fudbaler e nekoj strucnjak, analiticar, kriticar itn itn, posebno pa vo Anglija.
I mesto da se fokusiraat na igrata, taktikata, oni ke vadat nekoi vakvi TMZ, zuta stampa muabeti, koj so kogo se pozdravil, koj kogo na krivo poglednal... :facepalm:

Збор нема дека е чиста глупост ова што во „анализа“ го рекол Анри, ама синојка кога ги видов и двајцата како секој посебно слави се изгубив кој го дал голот :D
А и што очекувате од стручњаци од Арсенал па и вие..

1:47
по логиката на Анри,оти тој не отиде да се радува со Аршавин? :D

Не се глупирајте бе,кој така се израдувал,тој го фатил за газ,тој лошо го погледнал...само и само да се јаде нешто :D

+ Анри се глупира на големо со тоа..секој може да си се израдува како сака,негово право.
А за тие шо викате дека ЦР се радувал сам, значи требаше сите да легнат врз Чикарито.....ама па после педери ќе беа..никако не е :D

Која дискусија. :pos: ... Да не беше Чичарито да шутира залудна ќе беше акцијата на Хамес и Роналдо , и асистенцијата. Од друга страна па да не беше Роналдо да му ја нацрта на нозе џабе ќе беше што Чича е сам пред голот. Голот си е заслуга на сите , не за џабе фудбалот е тимска игра.

Роналдо вакви голови вредни бодови дава секоја утакмица , не е за него ништо ново. Чича од друга страна цела сезона е на клупата , и за 90 минути дава гол што значи полуфинале за Реал. Нормално беше да прослави бурно со еден куп емоции после на клупата. Чичето да фати некој ритам мислам дека значајно ќе си ја подобри реализацијата , да добива барем по 25-30 мин секојпат кога утакмицата е решена ќе влезе во доволна форма за клупа играч.

cekaj malce, jas golot ne go vidov, vidov samo kamerata odma Ronaldo go pokaza, Ramos, Pepe, Isko na Ronaldo se nafrlija kakov Cicarito, Kros samo go vidov kaj Cicarito legnat i uste nekoj ne znam koj bese, i ova ne e prv pat, i drug pat se ima sluceno
И затоа Роналдо е крив што другите него го гушнале , а не Чичарито ..гомно е од човек бе никаков карактер права си! Не ја читам често темава али кога и да влезам мора некоја глупост да прочитам , се фатиле за прославата на голот какви искомплексирани ликови сте вие. Сум видел , и сте виделе милион ституации каде соиграчите од било кој тим трчаат некогаш повеќе кон асистентот отколку кон реализаторот , понекогаш асистенцијата е побитна од голот . а и дури вчера и не беше таква ституацијата , после голот Роналдо и соиграчите тргна кон Чичарито , а ти тоа го заклучи од камерата што после голот го дадоа Роналдо и една слика додека овој лежи на земја а другиве него го гушкаат , и што е сега Роналдо крив ? Вам омразата кон Роналдо или Меси или било кој друг фудбалер ве тера да си ја имате таа слика во вашите глави .. поздрав

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom