-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Пред некој саат излезе Update v3 заедно со Crack v4 на замунда.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Алоо..Постов го напишав пред 4 години. Денес дојде моментот (ja немав играно на конзола, чекав да искочи за PC). Маалото не е веќе Ganton, туку е Davis и е окупирано од Ballas, a куќата на CJ ја нема, на нејзино место има скапана барака. Изгледа CJ отишол да си го лади негде во Лас Вентурас и Баласите све превземале.
Release Notes?Пред некој саат излезе Update v3 заедно со Crack v4 на замунда.
Да 15.4Ги средив сенкиве поубо е вака. Го имаш инсталирано новиот бета драјвер за АМD?
не го бива ни овој па истите работи заебаваатАлоо..
Не се во ист универзум. Vice City, San Andreas и Liberty City Stories са у 3Д Универзум, а IV, EFLC и V се у HD Универзум.
Затоа гледаш еден куп easter eggs у V од IV, а ниеден од San Andreas.
Release Notes?
Што пц имаш графичка и процесор по точно ?АБЕ НЕКА СЕ ГОНИ У.... НА СРЕД мисија ми се укочи......што е проблемот,намалив графика,јак ми е пцво,чаре ?
*This update fixes the enjoyment people are having while using the 3DM crack.Release Notes?
Од ваквите си патиме.Еб*те тоа играта..Еден сат играш еден не играш
Дај им 60 евра на Cockstar games.чаре ?
Не ти кажувам дека си сдсШто пц имаш графичка и процесор по точно ?
Sent from my Galaxy Note 4 [SM-N910F]
Хаха не сум сдсм т.е не сум никаков партиски војник ни за тие ни за тие ц ц цНе ти кажувам дека си сдс
Хаха не сум сдсм т.е не сум никаков партиски војник ни за тие ни за тие ц ц ц
Па тоа викам што графичка имаш и процесор пошто ако ти крашнува нема потреба да ги намалуваш перформансите кај мене крашнува на мисии кога возам и кпга стискам десен клик за пукање, има на замунда верзија 3 крак па ке видиме со тој дали ке се среди нешто вечерСе заебавам бе па и ти не се нервирај одмакажувај ајде што да праам да не ми сецка ќе го фрлам од прозор,ептен јака игрица,како ми се заредија,само што ја свртев far cry 3 оваа ја избација
по тоа ќе видиш колку сум по гејмањето....али гта ја поштуем ептен.
епа исто,на мисии и при брза вожња ми крашнува...дај линк да го симнам да видам.Па тоа викам што графичка имаш и процесор пошто ако ти крашнува нема потреба да ги намалуваш перформансите кај мене крашнува на мисии кога возам и кпга стискам десен клик за пукање, има на замунда верзија 3 крак па ке видиме со тој дали ке се среди нешто вечер
На замунда го има зачлени се додека е отворена регистрацијатаепа исто,на мисии и при брза вожња ми крашнува...дај линк да го симнам да видам.
Џабе, го инсталирав и пак истото се случуваДа 15.4