Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
На kickass има торент од 3.31 GB се вика Grand Theft Auto V - FIX for Missions + Crashes.

Го пробал некој?
некои пишуваат дека на некоја покасна мисија крешнува, некој па пак вика за Right Mouse Button crash дека се дешава.
ја уште ја неам симнато и вака коа проверувам торенти ич не ми се симнува, којзнае колку испомешани верзии/кракови имаат симнато луѓево xD
ќе чекам да ја потсредат малце :D

Да, сите така ја играме.
За жал, не може да се среди тоа.
Лесно е, пробувај на тепка ќе ја пуштиш. :)
;)
Не ја играме сите така.
Search>REGEDIT>HKEY-LOCAL-MACHINE>SOFTWARE>WOW6432NODE>ROCKSTAR GAMES>GRAND THEFT AUTO V.
Идеш на Language,лев клик двапати и пишуваш US.

Дали знае некој како да го решам мојот проблем со GTA V :(

Сигурно е проблемот до двете графички. На интегрираната, пали blackscreen, а на AMD-то јавува во таск менаџер дека ми е уклучена, а ништо не ми се јавува на екран. Any hint?
Истиот проблем го имам и јас. На АМД-то кај мене исто се јавува играта во таск менаџер, додека пак кај мене се игра на интегрираната но со 6-7 фпс и никако не можам да ја играм.

Истиот проблем го имам и јас. На АМД-то кај мене исто се јавува играта во таск менаџер, додека пак кај мене се игра на интегрираната но со 6-7 фпс и никако не можам да ја играм.
мислам дека моментално тој е еден од најголемите проблеми, со АМДто
сегде кај што го пишуваат/прашуваат ова никој нема солуција,
мислам дека сите овие фиксови/апдејти се во врска со мисиите/right mouse button crash/social club итн

Сите со интел+амд го имаме истиот проблем.. Има некои солуции од членови за кои треба да бидеш нинџа или да си го расипеш лаптопот пробувајќи.. Некои од членовите на рокстар форумот пишале дека добиле одговор од АМД за проблемот:
-Hi, We're working closely with Rockstar to resolve this issue ASAP. Expect a fix in a future game patch or a new driver .
Не знам колку е точно...

Дечки вака сеа ја дома ја имам во оргинал верзија ама на работа има 30 некои компјутери и сакам да ја инсталирам ГТА5 . Пробав и се направив ко што треба и кога ќе ја пуштам играта единствено нешто што ми се појавува е:

maxresdefault.jpg

Некој имал ваков сличен проблем и да не знае како да го решам веќе ме фати нервоза :icon_mrgr:

Мене па ми крашнува уште на почетокот кога излегувам од банкатa :(

И кај мене така некако...
maxresdefault-jpg.119770

Ви правеше нешто вакво?

:confused: од прееска се обидувам да го средам ова и никако да го направам дајте решение :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom