Да, сите така ја играме.дечки, дали и на вас ви е кинески играта?![]()
За жал, не може да се среди тоа.
Лесно е, пробувај на тепка ќе ја пуштиш.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, сите така ја играме.дечки, дали и на вас ви е кинески играта?![]()
Да, сите така ја играме.
![]()
некои пишуваат дека на некоја покасна мисија крешнува, некој па пак вика за Right Mouse Button crash дека се дешава.На kickass има торент од 3.31 GB се вика Grand Theft Auto V - FIX for Missions + Crashes.
Го пробал некој?
Не ја играме сите така.Да, сите така ја играме.
![]()
Истиот проблем го имам и јас. На АМД-то кај мене исто се јавува играта во таск менаџер, додека пак кај мене се игра на интегрираната но со 6-7 фпс и никако не можам да ја играм.Дали знае некој како да го решам мојот проблем со GTA V
Сигурно е проблемот до двете графички. На интегрираната, пали blackscreen, а на AMD-то јавува во таск менаџер дека ми е уклучена, а ништо не ми се јавува на екран. Any hint?
мислам дека моментално тој е еден од најголемите проблеми, со АМДтоИстиот проблем го имам и јас. На АМД-то кај мене исто се јавува играта во таск менаџер, додека пак кај мене се игра на интегрираната но со 6-7 фпс и никако не можам да ја играм.
Сите со интел+амд го имаме истиот проблем.. Има некои солуции од членови за кои треба да бидеш нинџа или да си го расипеш лаптопот пробувајќи.. Некои од членовите на рокстар форумот пишале дека добиле одговор од АМД за проблемот:Истиот проблем го имам и јас. На АМД-то кај мене исто се јавува играта во таск менаџер, додека пак кај мене се игра на интегрираната но со 6-7 фпс и никако не можам да ја играм.
Епа наместо да играш на кинеската bug free верзија, ти...Мене па ми крашнува уште на почетокот кога излегувам од банкатa![]()
која е таа кинеска? не сум во тек...Епа наместо да играш на кинеската bug free верзија, ти...
Епа наместо да играш на кинеската bug free верзија, ти...
хахаСамо кога стискам Q ми крашнува..
И кај мене така некако...