Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Постов го напишав пред 4 години. Денес дојде моментот (ja немав играно на конзола, чекав да искочи за PC). Маалото не е веќе Ganton, туку е Davis и е окупирано од Ballas, a куќата на CJ ја нема, на нејзино место има скапана барака. Изгледа CJ отишол да си го лади негде во Лас Вентурас и Баласите све превземале :(.
Алоо..
Не се во ист универзум. Vice City, San Andreas и Liberty City Stories са у 3Д Универзум, а IV, EFLC и V се у HD Универзум.

Затоа гледаш еден куп easter eggs у V од IV, а ниеден од San Andreas.
Пред некој саат излезе Update v3 заедно со Crack v4 на замунда.
Release Notes?

Алоо..
Не се во ист универзум. Vice City, San Andreas и Liberty City Stories са у 3Д Универзум, а IV, EFLC и V се у HD Универзум.

Затоа гледаш еден куп easter eggs у V од IV, а ниеден од San Andreas.

Release Notes?
не го бива ни овој па истите работи заебаваат

Ако има некој заинтересиран за онлајн нека ми прати пп со nickname од Social Club

АБЕ НЕКА СЕ ГОНИ У.... НА СРЕД мисија ми се укочи......што е проблемот,намалив графика,јак ми е пцво,чаре ?
Што пц имаш графичка и процесор по точно ?

Sent from my Galaxy Note 4 [SM-N910F]

*This update fixes the enjoyment people are having while using the 3DM crack.
Крашнува пиратската верзија со овој апдејт многу често, односно со кликање десен клик.
Еб*те тоа играта..Еден сат играш еден не играш
Од ваквите си патиме.
Дај им 60 евра на Cockstar games.

Хаха не сум сдсм т.е не сум никаков партиски војник ни за тие ни за тие ц ц ц

Се заебавам бе па и ти не се нервирај одма :D кажувај ајде што да праам да не ми сецка ќе го фрлам од прозор,ептен јака игрица,како ми се заредија,само што ја свртев far cry 3 оваа ја избација :D по тоа ќе видиш колку сум по гејмањето....али гта ја поштуем ептен.

Се заебавам бе па и ти не се нервирај одма :D кажувај ајде што да праам да не ми сецка ќе го фрлам од прозор,ептен јака игрица,како ми се заредија,само што ја свртев far cry 3 оваа ја избација :D по тоа ќе видиш колку сум по гејмањето....али гта ја поштуем ептен.
Па тоа викам што графичка имаш и процесор пошто ако ти крашнува нема потреба да ги намалуваш перформансите кај мене крашнува на мисии кога возам и кпга стискам десен клик за пукање, има на замунда верзија 3 крак па ке видиме со тој дали ке се среди нешто вечер :)

Па тоа викам што графичка имаш и процесор пошто ако ти крашнува нема потреба да ги намалуваш перформансите кај мене крашнува на мисии кога возам и кпга стискам десен клик за пукање, има на замунда верзија 3 крак па ке видиме со тој дали ке се среди нешто вечер :)

епа исто,на мисии и при брза вожња ми крашнува...дај линк да го симнам да видам.

епа исто,на мисии и при брза вожња ми крашнува...дај линк да го симнам да видам.
На замунда го има зачлени се додека е отворена регистрацијата

Со новиов апдејт играва уште по испеглана

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom