Gjoroski
Master in Bodybuilding and Fitness Methods, IFBB
- Член од
- 14 септември 2009
- Мислења
- 1.332
- Поени од реакции
- 998
Вака е за одржуување на масно ткивоGubenje masno tkivo.
Вака е за одржуување на масно ткивоGubenje masno tkivo.
Вака е за одржуување на масно ткиво
друго месо говедско ,свинско ,риба ,урда, млечни производи , јаткасти плодовиНекој да ми каже која храна е многу богата со протеини (освен стек,млеко,јајца,семки)
Ke treba da porabotis.a za gubenje?
А сурутка да ми препорачаш? Каде да ја купам и колку е.друго месо говедско ,свинско ,риба ,урда, млечни производи , јаткасти плодови
каква сурутка протеин од сурутка ?А сурутка да ми препорачаш? Каде да ја купам и колку е.
Знам се продава по маркетите во делот за здрава храна како прав и се прави со млеко... Сеа што е тоа како е нзкаква сурутка протеин од сурутка ?
Сурутка можеш да најдеш во секоја продавница за здрава исхрана, ама обично истата е необработена, односно полна со шеќери (лактоза) и едвај значајна количина на протеин (околу 20 грама на 100 грама прав)Знам се продава по маркетите во делот за здрава храна како прав и се прави со млеко... Сеа што е тоа како е нз
Повеќе протеини и повеќе качување мускулна маса. Мислам дека доволно ти е до 80 кила да спуштишПоздрав другари.Имам 86кг,181висина,.
Желба ми е да дојдам до 75кг,па да направам тело.
Доручек(секогаш):две лажици овесни снегулки и една лажица ленено семе све тоа со јогурт..
Ручек:што ке биде зготвно:грашок,грав(секој петок),мусака,ориз и копани,риба(секоја недела),варен компир(еден),и др...
Вечера ми е:салата со краставица,,после едно јаболко..
Вода пијам во ненормално големи количини.
Што мислите за ова,сакам да го ;исчистам;телото,да ослабнам,..
да крадеш кокошки едино и сам да си праишPoevtin stek u Skopjevo, i najdbitno da e jestiv?
Najevtin e vo stokomak i kam Pilesko interfile na Sadia....Poevtin stek u Skopjevo, i najdbitno da e jestiv?
бегајте од саламурениот како ѓавол од крст.Јас додека работев во Римес имав работа со таков стек и се оставаше една ноќ во саламура со премногу сол за да упива месото а со тоа и повеќе да тежи.Башка што брзо се расипува од саламурата и се става претерано многу сол.да крадеш кокошки едино и сам да си праиш
сегде се иста цена,зборам за свежиот замрзнат....додека саламурен е поефтин,НО,како што и пишуваа на темава,станува збор за лош квалитет,а и мал квантитет односно го клукаат со солена вода зачини и слично,и губи на грамажа кога го припремаш...и коа ќе видиш,праат ќар иако е поефтин од свежиот.