Исхрана - првиот клучен фактор за постигнувањето на атлетско тело

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
Има еден наш,поефтин,со по проста амбалажа,ама не знам дали уште го има пошто не го јадам пошто сум во фаза на чистење моментално...со помалку масти и е `100% природен,за разлика од овие грчкиве.
мислам дека го видов, 200г пакување е 70 и нешто денари

кој путер од кикирики го купувате јас го земав овој
PEANUT%20BUTTER%20SMOOTHY_200x275.jpg

од тинекс 130 ден 340г
ако има некој подобар пишете
Домашен ти е највкусен :)

За жал, со наш стандард сме далеку од ова, иако би било совршено да имаме можност за барем еден ваков оброк дневно, додека сме со обврски работа/факултет....

Јас кога готвев и правев оброци за еден клиент вие ме озборувавте.

puterkikiritki.jpg

кој путер од кикирики го купувате јас го земав овој. Вака изгледа пакувањето
PEANUT%20BUTTER%20SMOOTHY_200x275.jpg

од тинекс 130 ден 340г
ако има некој подобар пишете
Mene ovoj ne mi se sviga los after taste ostava. Zemi Magic 100% e i ne se sporeduva so ovoj.

@UpperCut не си промашил со грчкиот, перверзија е, јас го јадам секој ден. Нашиот Magic ми е катастрофа во споредба со грчкиот.

@UpperCut не си промашил со грчкиот, перверзија е, јас го јадам секој ден. Нашиот Magic ми е катастрофа во споредба со грчкиот.
и мене ми се свиѓа, него чисто сакав да пробам повеќе различни колку за споредба. А тој Magic не успеав во кам и тинекс да го најдам ке побарам на уште некое место валјда го имаат

и мене ми се свиѓа, него чисто сакав да пробам повеќе различни колку за споредба. А тој Magic не успеав во кам и тинекс да го најдам ке побарам на уште некое место валјда го имаат
Веро го има, а ме чудиш за тинекс бидејќи имав земено и од таму пред 2 месеци.

Веро го има, а ме чудиш за тинекс бидејќи имав земено и од таму пред 2 месеци.
кога бев сега имаа само од грчкиот два вида smooth и crunchy некој и уште еден наш ама не беше тој magic

Го иам видено тука некаде процентуално земено како треба да се поделат ЈХ, протеини, масти итн, некој? Фала

Го иам видено тука некаде процентуално земено како треба да се поделат ЈХ, протеини, масти итн, некој? Фала
Toa zavisi od toa za kakva namena ti e raspredelbata.
Na pr za odrzavanje
50%jh 25%protein25%masti

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom