Фан клуб - РК Вардар

Испаднавме од екипа на инвалиди без очи и без прсти. Параолимпијада е за нив а не фајнлфор. Крв ќе плукаат со Барса или Кил, ќе поминат ко Загреб.

Грутка во грло. Фленсбург, па сега гадовиве Киелце.

И ќе кажам слободно, мене ова ,,за малку" воопшто не ме интересира. И не ме интересира што вие ќе кажете, ама Карачиќ го продаде натпреварот.

Браво за останатите и Раул.

Стварно штета, а ќе беше мерачки да ги исфрлиме на нивни терен.
6 гола примивме кога имавме играч повеќе, што е многу многу е.
5 - 6 напади во 2ро полувреме кога имавме напад за да поведеме еден разлика не успеавме да ги реализираме. Мислам дека ако поведевме со еден, поинкау ќе беше зошто ќе бркаа резултат под притисок

Втор пат толку блиску, а сепак далеку.. По којзнае кој пат брзавме и грешевме у клучни моменти, наредната сезона со поголема конкуренција, и со истата борбеност и мотивираност ќе газиме!

Џабе, ништо не е Јурецки крив, се искурчи откако победија му ебам тоа пичето. :D

1. Све да му ебам на оној едноокиот со наочарите, пичка ли ти матер помаранџеста, абе увек ми бил поим за антипатичност, избуши денеска ко да има 25 а не 100 години. :boksix:

2. Све да му ебам на Чупиќ прцлето, каков подал играч, се изнаизглуми за да земе пробивање. На крај и испадна дека погоди ептен клучен гол со играч помалку. Добар играч му ебам фацата и нему и на сонародникот Штрлек, тој беше еден од најклучните за Киелце на овој двомеч.

3. Арпад мајсторе и тебе да ти ебам тројната националност, баш кога требаше падна и се понашаше ко аматер, да бранеше ко во последните 15 минути цел меч, Вардар сега ќе славеше Ф4.

Ова е поболно дури и од лани, целосно скротени беа Киелце денеска, фалеше само добра голманска партија. :place:

Напади на Кјелце ала Металург по 2 минути :facepalm:

Со една постава толку, наредна сезона мора поголем фонд на играчи на сите позиции ако сакаме да мрднеме од ова место.
Карачич тотално незаинтересиран, се гледа дека не е за големи натпревари.Играч кој неможе а и незнае како да решава утакмици.
Крилава денес повторно отсечени, но некако малце добиваа топки или немаа добра агол.
Абутовиќ 2 исклучувања што одма не прави хендикепирани да бидеме претпазливи во одбраната.
Незнам само зошто застанаа на крај нашиве.Па идете на нерешено куртони едни не дремете :tapp:

И оној Јурецки мисирон капак на се.Убаво си прокоментираа коментаторите, зошто во Јане Сандански не се курчеше мајмун еден.

Наша екипа ќе се пласира на Фајнл 4 коа преносите веќе нема да ги реализира Алфа ! :P :D Мала шала.

И оваа година и минатата ужасно болни порази. Ај да губиш 8,9,10 разлика едноставно ќе знаеш дека шансите се премали и некако ќе се помириш...
Сега знаеш дека имаш реални, големи шанси, знаеш дека можеш ... и се случува ова што се случи :(
Ајде трета среќа следната година!

Zemja da nema za Jurecki da go zakopaat.
Тоа е едно КОПИЛЕ невидено ,провокатор ,требаше да го наседнат уште првата утакмица кога имаше две исклучувања за 12 мин.

Добра голманска партија и реализација на нападите кога бевме со играч повеќе. Иначе Раул им го најде лекот со играта. Штета баш... штета голема.

Леле бе не знам што да правам со себе, можно ли е ова да се дешава бе да ти ебам среќата што ја имаме, т.е. немаме. Па на ваква игра и дома и гости да изгубиме можно ли е бе, сега најде Штербик да се изгуби, па и тоа што го фати отиде или во аут или кај нив во раце, два пати со два играчи повеќе не даваме и примаме гол :place:

Гореа од желба бе, мотивирани до даска, пожртвувани, од срце. Заслужуваат и покрај поразот пречек да им направиш на аеродром и уште толку да гризат догодина, па да изгазиме све живо наредна сезона

Moze da se kaze deka dva pati na ist nacin ne imat dobieno. Tragicno e sto Vardar vo ovaj dvoboj sam sebe se pobedi. Vo skopje imase vodstvo od 3 gola koj uspea da gi prekocka na krajno amaterski nacin slicna rabota se sluci i denes. Neznam dali ima nekoj statistika kolku izklucuvanja imase Kielce. Ova e najbolnoto imaa 3 pati povekje ako ne se lazam i vo skopje i denes. Nie so dva Igraci povekje primame 3 gola toa e nedozvolivo.

Moze da se kaze deka dva pati na ist nacin ne imat dobieno. Tragicno e sto Vardar vo ovaj dvoboj sam sebe se pobedi. Vo skopje imase vodstvo od 3 gola koj uspea da gi prekocka na krajno amaterski nacin slicna rabota se sluci i denes. Neznam dali ima nekoj statistika kolku izklucuvanja imase Kielce. Ova e najbolnoto imaa 3 pati povekje ako ne se lazam i vo skopje i denes. Nie so dva Igraci povekje primame 3 gola toa e nedozvolivo.

Epa za toa Kielce e vo Keln a nie u MK ke si ja doigruvame sezonata. Steta epten, imas 5-6 napadi za vodstvo nie kako amateri pravime glupi greski. Seuste ne sme golema ekipa toa se vide deneska. Zdravje boze dogodina treta sreka. Sekoja cest za igracite izigraa so srce

Последно уредено од модератор:
Не добија на (не)искуство и малку среќа. Во секој напад во кој тргнавме за водство влегоа исплашено и без идеја како да го завршат истиот, плус имаше десетина ситуации во кои можеше натпреварот да натегне на една или друга страна и секогаш они излегуваа посреќни во тие моменти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom