Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
У курац нека иде, Loading Story Mode до безконечност. Не знам више шо да му правам.:uzi::uzi::uzi:

Ја има некој на Intel Celeron Gxxxx процесор пуштено, имам солидна графичка Р9 270х 8гб рам али привремено сум на G1820 па ме интересира колкав bottleneck прави процесорот ?

АМД графичка имаш, така?
Исклучи Post FX, ако сакаш со MSAA да играш. Ова е еден од решенијата, кој јас го употребувам.
Помалце блур има со исклучено post fx; а блурот ми е најгрдо нешто у игриве.
Да AMD е, иначе за што е MSAA?

Да AMD е, иначе за што е MSAA?
Multisample Anti-Aliasing. Во кратки црти, освен ако немаш графичка од минимум 400 евра не го уклучувај ова.

Multisample Anti-Aliasing. Во кратки црти, освен ако немаш графичка од минимум 400 евра не го уклучувај ова.
Дефинитивно графичката му го дозволува тоа и тоа х8 без проблем да стаи :D

yP6p2x7.jpg

Моето искуство со GTA V до сега.

- Кога ги сменам личностите.
- Кога пробам да пукам од кола.
- Крајот на Blitz Play. 3 пати ја играв. Се на истото место.

Бог да чува Rockstar, опрајте си играта.

Последно уредено:
yP6p2x7.jpg

Моето искуство со GTA V до сега.

- Кога ги сменам личностите.
- Кога пробам да пукам од кола.
- Крајот на Blitz Play. 3 пати ја играв. Се на истото место.

Бог да чува Rockstar, опрајте си играта.
Играта е оправена како никогаш до сега туку кузнае ти што си симнал и што крнтија од windows користиш

Sent from my SM-N910F

Имам ASUS 2 години стар лаптоп. Може некој да каже дали со следнава конфигурација може да се игра без некои големи проблеми? Имам Windows 7 64 bit Ultimate SP 1.
ι7-3610 QM CPU @ 2.30 GHz 2.30 GHz
GT 630M - 2GB
8 GB RAM

Имам ASUS 2 години стар лаптоп. Може некој да каже дали со следнава конфигурација може да се игра без некои големи проблеми? Имам Windows 7 64 bit Ultimate SP 1.
ι7-3610 QM CPU @ 2.30 GHz 2.30 GHz
GT 630M - 2GB
8 GB RAM
Ке може ја има еден истава конфигурација или истава графичка и ја игра одлично

Sent from my SM-N910F

Фала за одговорот. Сега ја спуштам од замунда ама многу бавно оди ..... Ќе си почекам 1-2 дена :D

Играта е оправена како никогаш до сега туку кузнае ти што си симнал и што крнтија од windows користиш

Sent from my SM-N910F
Не треси глупости од твојот SM(ова значи СЛАБ МИСИР?)-N910F.
Проблемите што беа набројани ги имаат огромен број на луѓе.

Не треси глупости од твојот SM(ова значи СЛАБ МИСИР?)-N910F.
Проблемите што беа набројани ги имаат огромен број на луѓе.
Оф мори мајко ја играм цело време вчера ја играв 6-7 саата и немав никаков ерор и гасење, ако мислиш дека си стручјакза се да ти кажам а знаеш ли како беше гта 4 оптимизирана на ПЦ ? Оваа е небо и земја во споредба мисир еден

Sent from my SM-N910F

Оф мори мајко ја играм цело време вчера ја играв 6-7 саата и немав никаков ерор и гасење, ако мислиш дека си стручјакза се да ти кажам а знаеш ли како беше гта 4 оптимизирана на ПЦ ? Оваа е небо и земја во споредба мисир еден

Sent from my SM-N910F
Уште да знаеше да правиш разлика помеѓу оптимизација на игра и крашови.
Никој не рече дека играта не е оптимизирана. Играта е супер оптимизирана и работи мазно дури и на послаби компјутери.
Но, има ерори на одредени места при одредени акции. И ова не е само за кракнатите верзии, читај на стим/рокстар. Илјадници луѓе се жалат за овие крашови/ерори.

Уште да знаеше да правиш разлика помеѓу оптимизација на игра и крашови.
Никој не рече дека играта не е оптимизирана. Играта е супер оптимизирана и работи мазно дури и на послаби компјутери.
Но, има ерори на одредени места при одредени акции. И ова не е само за кракнатите верзии, читај на стим/рокстар. Илјадници луѓе се жалат за овие крашови/ерори.
Ја играм 6-7 сум поминал 15+ мисии ни една грешка кој апдејт го користиш имаш најнов апдејт каде некој багови се средени

Sent from my SM-N910F

5cymb8.png

:place:
Дали некој знае колку точно место треба да се има, фрка ми е дур се инсталира само, после инсталацијата ке ја бришам
Ако направам формат на хардов на 7мица 64 битен без ништо само драјвери ке ја збере ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom