Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кејн ќе земе, да не се залажуваме :)

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Се‘ освен Азар ќе биде кражба од невидени размери. Убедливо најдобар поединец во шампионската екипа, што повеќе треба.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.740
Поени од реакции
12.806
Како тоа да ги нема Куртоа и Оспина. Британциве изгледа не слушнале за squawka stats. :noze:
Повеќе од тоа, каде е Форстер. Или еве не мора тој, можеле Клајн. Саутемптон дефинитивно заслужува да има играч во изборов.

Кејн ќе земе, да не се залажуваме :)
Реално, кој и да освои освен Де Геа е грабеж. АМА и мене ме ми мириса дека Кејн ќе ја земе :/[DOUBLEPOST=1429203009][/DOUBLEPOST]
Се‘ освен Азар ќе биде кражба од невидени размери. Убедливо најдобар поединец во шампионската екипа, што повеќе треба.
Среќа што не се до толку „отидени“ во Англија, па да прават вака глупи определби како остатокот од светот.

R

red.devil

Гостин
Сега е време за промена на анкетата.

Кој е најдобар играч за сезонава? Може да има и за најдобар млад играч. Остин, Кејн, Кокелин, Ингс, Трипие.

Мое мислење е за најдобар млад играч ќе земи Кејн, а главната оди кај некој од Хазард и Де Хеа.[DOUBLEPOST=1429203270][/DOUBLEPOST]
Не мора да значи ништо тоа што е шампионска екипа. Суарез, Бејл освојувале а не биле во шампионската екипа.

Edit: Впрочем последниот играч што освои од шампионски тим е Гигс 2009-та. Не оти значи нешто, ама традицијава од последниве години покажува дека не зема играч од моменталниот шампион.

Последно уредено од модератор:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Кејн или Азар. А ако биде Кејн прв стрелец во лигата,зема 100%.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Ама си го дупат :D
како може само една да погоди колку години има, сите го прават 30+ год, па толку стар ли им изгледа (или овие којзнае каква слика им покажуваат:D)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Па таа што ја покажаа, мислам дека таа слика и нив им ја покажуваат :D

Него, анкетета е сменета, пак може да се гласа за повеќе опции затоа НЕ гласајте за повеќе туку за ЕДНА :D

Во спојлер, резултатите од предходната :icon_lol:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
И реално ја заслужува Кејн.Речиси во деби сезоната дава 20+ гола.

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Кејн секако ја зима за млад играч.
За играч на сезоната- не знам на ќе ја земе, но мој став е дека треба еден од Хазард или Санчез.

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom