Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Кој кур бришете постови бе , ебаве разгалената багра. Немаше никаков спојлер , а и толку ако не сакате да бидете испојлерисани не влегувајте на темата ебаве. Стварно не ја гледам поентата на темата , ако неможеш да коментираш на истата за случувањата во серијата.
Иако немаше вистински спојлер, многу се жалеа на постот. Осетлива тема е, мора се да се брише.

Инаку се договоривме да нема реакции за 2,3 и 4 епизода. Останете само на таа што излезе. Да не бидеме партибрејкерс.

*спојлер од епизодава!

Претпоставувам дека 99% помисливме дека ќе се деси ова:

HelpfulGrandAfricanfisheagle.gif

http://gfycat.com/HelpfulGrandAfricanfisheagle#

:pos:

Очекував Менс да клекне бре, но коа веќе не клекна и почнаа да палат бев 100 посто уверен дека ќе го застрела некој од некаде.

И требаше да клекне будалиот, шо сакаше повеќе, Станис ќе му даде земја, храна и засолниште на неговите луѓе, зарем тоа не го сакаа уште кога дојдоа да го преминуваат ѕидот на југ?
Или мислеше он ќе ги истепаме неколку стотина гаврани што го чуваат ѕидот, ќе преминеме на југ, ќе си се населиме кај сакаме, ниедна друга армија од Вестерос нема да не чепка, многу наивно размислувал ако верувал во тоа.

И требаше да клекне будалиот, шо сакаше повеќе, Станис ќе му даде земја, храна и засолниште на неговите луѓе, зарем тоа не го сакаа уште кога дојдоа да го преминуваат ѕидот на југ?
Или мислеше он ќе ги истепаме неколку стотина гаврани што го чуваат ѕидот, ќе преминеме на југ, ќе си се населиме кај сакаме, ниедна друга армија од Вестерос нема да не чепка, многу наивно размислувал ако верувал во тоа.

Веќе знаеме како завршуваат оние со наивни размислувања;)

odlicen pocetok na novava sezona steta so izlegoja ovie 4 epizodi ne znam kako da se vozdrzam da ne gi gledam samo prvata ja gledav noo ........................

Јас бев од тие 1% што не очекуваше тоа накрај да се деси. Вратив 2-3 пати за да го видам тоа дело на хуманост.
Не знам како може некој да мисли дека Станис ќе го биде за на тронот. Мизерија од водач е, една жена го врти како сака, а тој другарот му ја врти цела стратегија, кој до лани беше неписмен. Јас не го можам.

Инаку, според таа првата сцена како почна сезонава, мислам дека и на Серсеи и е одброено времето во серијава. Не ги иам читано книгите, нити иам гледано повеќе од првава епизода, ваљда можам како мое видување и размислување да си го пишам овде. :cautious:

Јас бев од тие 1% што не очекуваше тоа накрај да се деси. Вратив 2-3 пати за да го видам тоа дело на хуманост.
Не знам како може некој да мисли дека Станис ќе го биде за на тронот. Мизерија од водач е, една жена го врти како сака, а тој другарот му ја врти цела стратегија, кој до лани беше неписмен. Јас не го можам.

Инаку, според таа првата сцена како почна сезонава, мислам дека и на Серсеи и е одброено времето во серијава. Не ги иам читано книгите, нити иам гледано повеќе од првава епизода, ваљда можам како мое видување и размислување да си го пишам овде. :cautious:
Така многу лесно ќе ги снема сите Ланистерс :). Јас мислам со Серсеи ќе ја тераат до крај, до душа и Тирион е тука али он сега повеќе тера на таа добрата страна на серијава.

И требаше да клекне будалиот, шо сакаше повеќе
Ако не сфаќаш зошто не би ги дал моите војници да се борат за друг, џабе ќе ти објаснувам.

Ако не сфаќаш зошто не би ги дал моите војници да се борат за друг, џабе ќе ти објаснувам.

Добро друже Менс, сам си ги носиш последиците на својата одлука ;)

Добро друже Менс, сам си ги носиш последиците на својата одлука ;)

Не е толку негова одлуката. Сепак се работи за луѓе кои цел живот биле учени дека не клекнуваат пред никој. Тој дури и да се „предадеше“ неговите луѓе немаше да го подржат, со неколку исклучоци. Тоа е проблемот во водење на живот по тешки принципи, во моментот кога ќе ги прекршиш, твојот збор не значи ништо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom