Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Мораше бе Алтхаус гол последна секунда и тоа со грб свртена, ах бе, 10 црцни gang-bang да ти прават секоја вечер, да не можеш на нозе да стоиш.

УМРИ ГОМНО ЕДНО, УМРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ. ОД КУДЛА ИЗГУБИ НА НАЈСПОРАТА ЗЕМЈА НА СВЕТ БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :yid::yid::yid::yid::yid::yid::yid::yid::yid::yid::yid:
Брaт игрaј си бе фудбaл шo се зaмaрaш сo тенисиве. Пoсигунo е фудбaл 11 луѓе се нa терен, нa еден aкo не ми oди, нa друг ќе му oди. Вaкa сo тенисoт нa еден чoек чекaш.

Како можат да не работат бе све да му изнаебам..ненормални се тие?..нека работат барем до 16 сатот колку да се уплати после нека се гонат,имаат доволни слободни денови во месецот и баш утре во недела кај шо има 99999 утакмици најдоа да одмараат дека било велигден....и сега ние обичните смртници треба во мизеријата моцарт да пишиме да му изнаебам све и нив..

Иначе браво Бенфика..вие сте екипата за оваа сезона,секоја чест..ниту еднаш не ме изневерија ..браво[DOUBLEPOST=1428770213][/DOUBLEPOST]
Брaт игрaј си бе фудбaл шo се зaмaрaш сo тенисиве. Пoсигунo е фудбaл 11 луѓе се нa терен, нa еден aкo не ми oди, нa друг ќе му oди. Вaкa сo тенисoт нa еден чoек чекaш.

Џабе му објаснуваш..утре пак ќе прават анализи со Ставрогин за некоја си Цепелова,Курмикова,Голубев и пичке си мајчине...како златен фудбал нема спорт

Џабе му објаснуваш..утре пак ќе прават анализи со Ставрогин за некоја си Цепелова,Курмикова,Голубев и пичке си мајчине...како златен фудбал нема спорт

Tака, така, само ако те слушнам вечер дека си одиграл 2+ цел натпревар а паднал само еден гол. :sakasuste:

Џенова си го има реномето на тим кој кога ќе дојде крајот од сезоната, а тие нема што да бараат повеќе даваат бодови на останатите како јајца за Велигден. Каљари се идеален противник кому му требаат бодови, а што е уште поинтересно тие се тим на кој не треба многу да му попуштиш за да извлече резултат во своја полза. Да играв конечен тип ќе ја одиграв двојка на 3.6 коефициент, нешто ме влече на 1-2 точен резултат.

Али тоа само да играв конечен тип, кој ги ебе јас ќе си останам на картоните :kuracc:
Хехехе :icon_lol: :oleee:

hehe.PNG

И 500 и 12 000 да се битно ли е :D? Да играв за пари сигурно немаше да бркам иксови.
Се заебавам бе и јас воглавно играв за малку пари. Кога почнав да играм за повеќе ме утепаа нервози, ама веќе нема замарање. Наполи-Интер мислам дека ми го скрати животот повеќекратно и од тогаш баталив губење нерви. Пак играм на големи пари и тоа на картони ама нема да ги пратам натпреварите. Ќе си погледнувам на резултати понекогаш да ја гледам ситуацијата и толку.

Млад сум за да почне косата од нервози да ми побелува :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom