- Член од
- 6 април 2009
- Мислења
- 6.148
- Поени од реакции
- 2.991
Мораше бе Алтхаус гол последна секунда и тоа со грб свртена, ах бе, 10 црцни gang-bang да ти прават секоја вечер, да не можеш на нозе да стоиш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Моцарт сигурно работи.Кој кладилници ке работат утре ?
Брaт игрaј си бе фудбaл шo се зaмaрaш сo тенисиве. Пoсигунo е фудбaл 11 луѓе се нa терен, нa еден aкo не ми oди, нa друг ќе му oди. Вaкa сo тенисoт нa еден чoек чекaш.УМРИ ГОМНО ЕДНО, УМРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ. ОД КУДЛА ИЗГУБИ НА НАЈСПОРАТА ЗЕМЈА НА СВЕТ БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ![]()
Брaт игрaј си бе фудбaл шo се зaмaрaш сo тенисиве. Пoсигунo е фудбaл 11 луѓе се нa терен, нa еден aкo не ми oди, нa друг ќе му oди. Вaкa сo тенисoт нa еден чoек чекaш.
Џабе му објаснуваш..утре пак ќе прават анализи со Ставрогин за некоја си Цепелова,Курмикова,Голубев и пичке си мајчине...како златен фудбал нема спорт

Вил хил работи утре беМоцарт сигурно работи.
Вил Хил и Копачка сигурно не работат.
Другите незнам.
ХехехеЏенова си го има реномето на тим кој кога ќе дојде крајот од сезоната, а тие нема што да бараат повеќе даваат бодови на останатите како јајца за Велигден. Каљари се идеален противник кому му требаат бодови, а што е уште поинтересно тие се тим на кој не треба многу да му попуштиш за да извлече резултат во своја полза. Да играв конечен тип ќе ја одиграв двојка на 3.6 коефициент, нешто ме влече на 1-2 точен резултат.
Али тоа само да играв конечен тип, кој ги ебе јас ќе си останам на картоните![]()

Хехе, колку фати 450 денари ?

И 500 и 12 000 да се битно ли еХехе, колку фати 450 денари ?
![]()
? Да играв за пари сигурно немаше да бркам иксови.Да одиш да оставиш една свеќа вечер за здравје на Аранутовиќ

90+5Да одиш да оставиш една свеќа вечер за здравје на Аранутовиќ![]()

Се заебавам бе и јас воглавно играв за малку пари. Кога почнав да играм за повеќе ме утепаа нервози, ама веќе нема замарање. Наполи-Интер мислам дека ми го скрати животот повеќекратно и од тогаш баталив губење нерви. Пак играм на големи пари и тоа на картони ама нема да ги пратам натпреварите. Ќе си погледнувам на резултати понекогаш да ја гледам ситуацијата и толку.И 500 и 12 000 да се битно ли е? Да играв за пари сигурно немаше да бркам иксови.