Daredevil

• Креатор на темата Креатор на темата HoT IcE
  • Време на започнување Време на започнување
H

HoT IcE

Гостин
На 10 Април на Netflix се враќа Daredevil!
На кратко, глумецот што ќе го глуми Мет Мурдок т.е Daredevil е Charlie Cox односно на нас фанатиците на серии попознат како Owen Sleater од Boardwalk Empire, но многумина го знаат и по улогата на Лоренцо во Merchant of Venice, како и да е, се работи за добар актер од кој искрено очекувам многу подобро да го пренесе ликот отколку Бен Афлек.
Кингпин ќе биде Vincent D'Onofrio, a за останатиот кастинг ќе си видите овде.
И така, join the hype train \m/
NetflixDaredevilPoster (1).jpg

@HoT IcE , ќе ги пуштат сите епизоди како house of cards или како нормалните серии недела за недела ќе иде? :)

on topic :

вреди да се гледа.

Ќе ги пуштат сите наеднаш најверојатно. Значи за ден, два би требало да ги има на кикес.
Дефинитивно вреди, отсекогаш ми бил интересен Даредевил, а Чарли е фантастичен актер, со неговиот акцент баш му лега ликот, ќе видиме :D

:drk:уште една серија со суперхерои

In earnest, I’ve never had to collect as many thoughts on a series in only 5 of 13 episodes, but fear not, citizens of superhero fatigue. Daredevil was well-worth the wait, and breaks the Marvel movie mold with bone-crunching delight. It’s everything Nolan’s Batman never had time to explore, everything Arrow wants to be without network boundaries, and exactly the street-level drama Marvel needs to complete its superhero world.

Read More: Review: 'Daredevil' Is Unlike Anything Marvel Has Ever Done

Самиов постер си кажувал у долен десен агол ALL EPISODES - 10 April :pos:
Туку кога сме кај Марвел, за Лук Кејџ нешо се знае?

Самиов постер си кажувал у долен десен агол ALL EPISODES - 10 April :pos:
Туку кога сме кај Марвел, за Лук Кејџ нешо се знае?
Немам ништо сретнато за Кејџ за сега. Кај и да е ќе биде како тргнала работава :D
ДД засега добива многу добри критики, мене тоа ме хајпа најмногу оти се плашам да не бидне Arrow тип на серија.

Еве му го и црвениот

11150529_905249599518928_4594483478965750547_n.jpg

Абе кај има торенти со повеќе сидс, кај кикес убиваа...

Почекај уште ден, два максимум, сеа сите ќе запнат со даунлоад.
Иначе идите на RottenTomatoes да ги видите критиките.:noze:[DOUBLEPOST=1428715436][/DOUBLEPOST]Само што ја изгледав првата епизода. 10/10.
Очекувања надминати.
Сеа ја чекам втора, ќе си пишам подетално што како откако ќе ги изгледам епизодите.

Последно уредено од модератор:
според трејлерот Daredevil ( marvel ) би требало да биде поквалитетна од arrow (DC) ... моментално ги симнувам првите 7 епизоди HD така да ќе видиме што ќе биде :)

според трејлерот Daredevil ( marvel ) би требало да биде поквалитетна од arrow (DC) ... моментално ги симнувам првите 7 епизоди HD така да ќе видиме што ќе биде :)

Od kade hd? Da ne kazes 720p web ripovite?
Ja neam bas vreme, sakav maratonski da i sednam, a samo prva ja najdov nabrzina u dobar kvalitet kolku tolku, 3ipol giga. Pratete mi pp ako ne ve mrzi od drugite.
Marvels.Daredevil.S01E01.Into.the.Ring.1080p.NF.WEBRip.DD5.1.x264-NTb[rarbg]

Inaku prvata epizoda 6/10.
Fali dijalog, fali gluma, fali superheros stuff.. ne fucking heartbeat samo.
Eftin triler za sea...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom