- Член од
- 8 јуни 2011
- Мислења
- 2.502
- Поени од реакции
- 2.805
Права борба за опстанок беше денешнава утакмица. И реално беше никој да не победи. А малку ни фалеше да ги истресеме ахх.....
.
Филипс неможам да го препознаам, тоа што се бара од него го игра. Ќеф ми се направи за голот на Хил. Ако останеме (а ќе останеме) ќе биде само заради искуството на Роб, Боби, Џои, Хил и головите на Чарли и на никој друг. Чарли е гол машина какво чуство за гол има капа доле. Играчина. По кој знае кој пат глупи голови. Аман Кокер човече изиграј една утакмица без кикс.
Иначе во глобала добра игра денес.
А знаев дека мириса на Х утакмицава (бидејќи немавме нерешена у гости) и бев убеден дека така ќе заврши на 2-1 за Вила. Ах како ја погоди Бентеке црноно темница ми падна пред очи кога ја видов топката у гол
. Страшно добар слободњак.
Ја сум презадоволен. 2 утакмици 4 бода (и тоа у гости).
Идеме даље.
Недела West London Derby
QPR - Chelsea
Ни земаа бод на Мостот а ептен го заслуживме.
Зрели се Челзи да ги треснеме од земја онака викендашки
.
West London is ouR's !!!

Филипс неможам да го препознаам, тоа што се бара од него го игра. Ќеф ми се направи за голот на Хил. Ако останеме (а ќе останеме) ќе биде само заради искуството на Роб, Боби, Џои, Хил и головите на Чарли и на никој друг. Чарли е гол машина какво чуство за гол има капа доле. Играчина. По кој знае кој пат глупи голови. Аман Кокер човече изиграј една утакмица без кикс.
Иначе во глобала добра игра денес.
А знаев дека мириса на Х утакмицава (бидејќи немавме нерешена у гости) и бев убеден дека така ќе заврши на 2-1 за Вила. Ах како ја погоди Бентеке црноно темница ми падна пред очи кога ја видов топката у гол

Ја сум презадоволен. 2 утакмици 4 бода (и тоа у гости).
Идеме даље.
Недела West London Derby
QPR - Chelsea
Ни земаа бод на Мостот а ептен го заслуживме.
Зрели се Челзи да ги треснеме од земја онака викендашки

West London is ouR's !!!