Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
За шо јаде црвен мората? исклучив кај 80 и некоја

Со играч помалце ги тепавме! Шала на страна, се надевам дека бар ќе поднесат жалба за црвениов, пошо стварно престрого беше донесен. А читам и дека Маркизио е суспендиран за финалето.

Има со нешто да ја споредиме глупоста на Мората? Цело време ме нервираше со мангупското однесувањето, за на крај да се искења ко крава :facepalm:

Дојде Љоренте, си замина Матри.

Сега Матри пробува да го возврати ударот. Само не знам точно каков му е договорот, дали има откупна клаузула итн.

Супер натпревар, одличен резултат. За Мората црвениот немаше ни ц од црвен, можеби жолт, но црвен во никој случај, но што е тука е. 3-0 среде Фиренца не е лош резултат.:icon_lol:

Мората се изглупира , на прв момент и јас помислив дека е за црвен... иако по репетиција се виде дека е престрого досуден , сепак кривицата е на самиот Мората 90 минута у тек 3-0 да одиш остро на противник е почетничка грешка... јебига , од друга страна ги запезивме виолетовите без доста важни играчи кај нас, им одржавме лекција, ги ставивме у џеб и се шетавме среде Фриули. Уште еднаш фала му на бога што Конте замина летово и фала му на бога што ни го прати Масимо :cuc:

Ах бе Мората, не си созреал со тоа умот сеуште... сега ли најде баш да фаулираш играч во 87-ма минута при резултат од 0-3...? А и тоа со аплаудирањето не му требаше, сигурно од клубот ќе го казнат некако парично.

Од играта задоволен, Мората, Переира и Падоин :icon_mrgr: изгазија на терен. Матри исто така, некако мака ми е што Матри кој го избркавме пред сезона сега му го фати местото на Љоки наш, ама што е тука е, ова му е памет да си ја врати формата од минатата година. Браво за Стураро.

Еј конечно пак играме финале, сум пишал 100 пати поназад, ептен го сакам овој трофеј.... ја сакам таа ебана сребрена ѕвездичка на дресот идната сезона. Ако ова е вистина за Маркизио дека го пропушта финалето, тогаш стварно е штета, ама се надевам дека дотогаш ќе се вратат Азамоа и Погба, па и Ромуло зошто да не :)

Следниот на гости со Парма, очекувам Љоки од прва да почне со Коман
Форца Јуве

Мората се изглупира , на прв момент и јас помислив дека е за црвен... иако по репетиција се виде дека е престрого досуден , сепак кривицата е на самиот Мората 90 минута у тек 3-0 да одиш остро на противник е почетничка грешка... јебига , од друга страна ги запезивме виолетовите без доста важни играчи кај нас, им одржавме лекција, ги ставивме у џеб и се шетавме среде Фриули. Уште еднаш фала му на бога што Конте замина летово и фала му на бога што ни го прати Масимо :cuc:
Артемио Франки...

Нека идат у п.м сите. Дајте да пиеме вечерва кеф ми се направи вечерва нека пукнат душманите

Јас пак мислам дека сосема заслужено си доби Мората црвен, старт од позади, топката и играчот бегаа од него, судијата блиску и препозна намерен старт по ногата на противникот:toe:
Маркизио како што слушнав од коментаторот на Скајспорт нема да игра во финале, и тој за глупост како и Киелини беа картонирани:lut:

I oficijalno bez TEVEZ vecerva. Utre ke se doznae sto kako. Se im e*am sto me nervirat sekoja godina so ova prokleta Coppa di CAZZO!!!!!!!!! Ma neka odat u PM, od 1994 ne sme go dobiele kupot, sramota e eden klub kako Juve sekoja godina da vleguva nezainteresirana..

A i Tevez igra sekoja utakmica po 90', protiv Empoli bez potreba i mnogu drugi utakmici, vecerva ke gubime zivci, samo so povredi i toa site +2-3 meseci , Pogba, toa so Markizio pa demantiranje, Barzagli , Morata na pocetok, Caceres, Pepe, Pirlo... Ovie ti se periodi koga ti se najpotrebno da gi imas site igraci na raspolaganje. Srekja so Monako ni se padna poshto problemi!!

So srekja na tia vecerva sto ke igrat, teski seljaci Florence se, iskompleksirani do koska se!

Auuuuuuuuuuuuuuuuuu kako me imaat demantirano lele :bravobe: :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Nemam zborovi.... samo edno ke kazam se mu e*am ba sudijata sto bez veze mu dade crven na Morata koj sto bese maestralen vecerva.. Ke ni fali mnogu vo finaleto.. no gledajki go mecot vecerva bez BUFFON POGBA PIRLO TEVEZ i toa kako mozeme... znaete zosto?

ZATOA STO SME JUVEEEE!!!! :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

viola MERDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA~ :ROFLMAO:

Marotta trusts in Matri

Juventus director Beppe Marotta believes Alessandro Matri “can play an important role” against Fiorentina tonight.

Matri starts alongside Alvaro Morata in the second leg of the Coppa Italia semi-final, filling in for the injured Carlos Tevez.

Click here to follow the action as it happens in our LIVEBLOG.

“I am confident Matri can play an important role in the tie tonight,” Marotta told Rai Sport.

“Carlitos felt pain in his right thigh, but it’s nothing worrying. The medics suggested it was best not to play him this evening. He will be fit to face Monaco.

“We are Juventus, so we always go out there to win. Against Empoli we confirmed our authority in Serie A, we’re still in the running for three tournaments and it is our duty to face every competition to the best of our abilities.

“Fiorentina are in great form and Vincenzo Montella deserves credit for doing great work as their Coach.”

Алегри Лајк а БОС :cool:
Иначе Маркизио ни е можеби и најважниот играч оваа сезона...

Buying Matri, selling him to Milan, then loaning him back. That's Marotta making Galliani his bitch.:гик:

Последно уредено:
Vo finaleto pokraj Morata i bez Markizio ke bideme :S

Алегри Лајк а БОС :cool:
Иначе Маркизио ни е можеби и најважниот играч оваа сезона...

Buying Matri, selling him to Milan, then loaning him back. That's Marotta making Galliani his bitch.:гик:
+ Милан му ја плаќа платата :D

Замислете да испадни Алегри случајот со Анџелоти :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom