Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.404
Поени од реакции
25.269
Абе слабо периодов постови во темава, станата е сувопарна ко турско шеќерпаре.
А баш деновиве најмногу филмови изгледав за 2015 засега пошо се ослободив од обврски.
Некои по прв пат, некои по втор. Листата во Moviespotting само ја ажурирам во последниот пост, затоа не сум пишал ново. Еве ја овде:
http://forum.kajgana.com/threads/moviespotting-2015.76193/page-11#post-7139061

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.185
Поени од реакции
10.197
Што е со Cake, толку е слаб? Пред оскарите Џени ми се бунеше не ја зеле у предвид за главна женска. Таман мислев да си го симнам за празнициве гледам 2ка од вот. :confused:

C

Crux

Гостин
Солиден филм е овој La Cara Oculta и го препорачувам, ама главниот лик има многу албанска фаца, цел филм тоа ми го одземаше вниманието...
Јас очекував да биде онака, „наивно“ филмче. Испадна добра драма, вознемирувачки некои сцени. Да, тоа главниот лик со ушите кратери боцка во вниманието :D

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.181
Абе слабо периодов постови во темава, станата е сувопарна ко турско шеќерпаре.
А баш деновиве најмногу филмови изгледав за 2015 засега пошо се ослободив од обврски.
Некои по прв пат, некои по втор. Листата во Moviespotting само ја ажурирам во последниот пост, затоа не сум пишал ново. Еве ја овде:
http://forum.kajgana.com/threads/moviespotting-2015.76193/page-11#post-7139061
Her. <3

Photography na nivou..
Што е со Cake, толку е слаб? Пред оскарите Џени ми се бунеше не ја зеле у предвид за главна женска. Таман мислев да си го симнам за празнициве гледам 2ка од вот. :confused:
Samo Dzeni vredi vo filmot so glumata.. me nerviraat filmovi koi baraat da osekam nesfo tuka nesto tamu.. fan sum na bavni drami no ovoj mi bese mlak. Da ne bese Aniston apla hallmark film.

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
The game

слабо растури филмов :cuc:

ебење абе у лисан анн се претворив у п.м :cuc:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.404
Поени од реакции
25.269
Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Најоригинална приказна во последниве години :) И најдобра секс сцена шо сум ја видел во последно. :) Филмот е совршен.
Не знам што да кажам, многу ми беше досаден. Јас го преферирам овој

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.420
Поени од реакции
38.981
Прекрасно загревање пред новата сезона на Game of Thrones.

Клив Овен. :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Kajgana Shop

На врв Bottom