Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Дај нека се стегнат сега Ливерпул и нека им го земе местото во лш. Од кога почна да играат во лш, англиската лига оди во надолна линија.

Е и ова сакав викендот да го пишам, полека им старее тимот, онаа оската што ја градеа 2010, 2011 па натака. Забалета, Јаја, Милнер, Компани... Само Харт и Агуеро се помлади. Компани па 29 години ќе ги начука, една добра сезона само и боље од Силва бил :angel:

Сезонава и Џагиелка е бољи од Компани.
Не ми текнува на меч што Компани го изигра сезонава, да не направи крупна грешка.

Сезонава и Џагиелка е бољи од Компани.
Не ми текнува на меч што Компани го изигра сезонава, да не направи крупна грешка.
Голем киксер е. И никогаш не бил и нема да биде на ниво на останатите с/штопери во ПЛ.(појаките и поистакнатите)

Само да те надополнам, денес излезе податок дека на Глен Мареј му се потребни најмалку минути за да постигне гол сезонава, од сите напаѓачи во лигата.

Чуда, чуда прави Пардју со нив во вториов дел од сезоната (исто како лани и Пјулис), па со прави засилувања на лето, наредна сезона го гледам Палас како стандарден премиер лигаш. И мило ми е што барем уште една сезона ќе уживам додека ја слушам публиката на Селтхрст Парк. :)

Овој Глен Мареј го знам од дамна,им беше прв стрелец на Палас додека беа во Чемпионшип, а предходно и во Барјтон беше супер голгетер.Од кога влегоа во ПЛ беше деградиран како четврт напаѓач, дури и во Ридинг на позајмица го праќаа.Ама еве сега по некој чуден сплет на околности, по две години, се врати у прв план.
Не знам зошто кај Пјулис не добиваше шанса, он баш такви напаѓачи сака.:)

Ovoj ako go cujam uste ednas kao vika zaledza ke go frlam televizorov niz prozor , mameto vase kao bez dusa se ustasive koj im dozvolil da komentiraat sekoja utakmica ja umrtvuvaat

Ми иде главава у теве да си ја набијам и така да се фрлам од тераса.
Да не има некој онлајн листа од спорт клуб каналите, ко што има за арените направено?

Баш сакав да пишам дека Пелегрини го јаде деновиве, вие веќе сте пишале :D
Им се растури екипата, издишаа а немаа саглам тренер да ги мотивира, и одржува на врвно ниво.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom