Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Ми иде главава у теве да си ја набијам и така да се фрлам од тераса.
Да не има некој онлајн листа од спорт клуб каналите, ко што има за арените направено?
http://www.balkansport.info/showthread.php?2495-BalkanSport-18

Само треба да се логираш, али у принцип пошто е српска страната се што иде на СК каналите го има тука( не само фудбал), и тоа многу добар квалитет, еве моментално Сити-Палас на линков што ти го пуштив е ХД ако не се лажам.

Цаката е што доста утакмици се ВИП обележани(посебни појаките, дерби и сл.), а треба да си платиш за тоа или да напраиш 100 поста у нивниов форум или нешто така, али се наоѓаат и слободни утакмици како оваа моментално на пример. :)

http://www.balkansport.info/showthread.php?2495-BalkanSport-18

Само треба да се логираш, али у принцип пошто е српска страната се што иде на СК каналите го има тука( не само фудбал), и тоа многу добар квалитет, еве моментално Сити-Палас на линков што ти го пуштив е ХД ако не се лажам.

Цаката е што доста утакмици се ВИП обележани(посебни појаките, дерби и сл.), а треба да си платиш за тоа или да напраиш 100 поста у нивниов форум или нешто така, али се наоѓаат и слободни утакмици како оваа моментално на пример. :)

Имаш и овде, не знам ова дали го знаеш, предавател.мк ама сеа глеам нешто го посрале, заедно со бугарска страна го направиле, којзнае што е фората...

таму имаше од скај спортс, до арени, сфе буквално...

Ливерпул да ги исфрле Сити од ЛШ и конечно да ја има назад големата четворка.

Ovoj ako go cujam uste ednas kao vika zaledza ke go frlam televizorov niz prozor , mameto vase kao bez dusa se ustasive koj im dozvolil da komentiraat sekoja utakmica ja umrtvuvaat

Колку толку го трпам ова,ама кога ќе почнат да ми зборат листопад,велјаче вријам.

Сити има 5 порази во последните 7 меча (all competitions). Кристал Палас, Барселона 2 пати, Ливерпул и Барнли. Победи против Лестер и Вест Бром, мех. Не им свирнаа пенал денеска, тежок удар. Ќе има фешти на ОТ.

Не не, тој ќе го земе Џаџа Туре кај вас.
Се спомнува некоја цена од 20 милиони евра, ќе си брцнам со виљушка у око жими се. 33 години има, сезонава е нуларица тешка, ќе дојде кај нас у онаа калакурница и ќе испадне Виера вол.2 ама ајде.
А и Манчини може да си фати патот летоска, не е научен он на вакви услови бедни, он сака на готово и бам титула, да не се замара со тактики у слично пошто не разбира.
Се спомнува нешто да се враќа у Сити како директор а Михајловиќ како тренер. Исто и ПСЖ наводно го сакаат за следната сезона, слободно нека го земат и нека го пуштат Блан накај нас.

Без слики,без ама ова едноставно мора да се стави овде. :lolzz:

10403342_679534572172305_2872363577981750720_n.jpg

Се спомнува некоја цена од 20 милиони евра, ќе си брцнам со виљушка у око жими се. 33 години има, сезонава е нуларица тешка, ќе дојде кај нас у онаа калакурница и ќе испадне Виера вол.2 ама ајде.
А и Манчини може да си фати патот летоска, не е научен он на вакви услови бедни, он сака на готово и бам титула, да не се замара со тактики у слично пошто не разбира.
Се спомнува нешто да се враќа у Сити како директор а Михајловиќ како тренер. Исто и ПСЖ наводно го сакаат за следната сезона, слободно нека го земат и нека го пуштат Блан накај нас.

Брат, кое готово и бам титула милијарда потроши во Сити и три години му требаа. Крф му ебам неспособна. Гледам и кај вас што прави, викендоф со Парма, да земеш да го заколеш и да му ја ставиш главата на колец ко на Нед Старк што му ја ставија.

За Туре не знам што да коментирам...

Брат, кое готово и бам титула милијарда потроши во Сити и три години му требаа. Крф му ебам неспособна. Гледам и кај вас што прави, викендоф со Парма, да земеш да го заколеш и да му ја ставиш главата на колец ко на Нед Старк што му ја ставија.

За Туре не знам што да коментирам...
Мал мозок ми трне уште.
Абе маме му ебам бе Парма е готова веќе, играчите со коли идат на утакмица, сами си перат дресови, бод ни извадија.
Сезонава 10 бода освоија, 4 против нас.
А за Манчини шо да се каже, ја го поштувам многу ама почна да ме нервира у последно време му ебам тоа пајажината на глава што ја носи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom