Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас да сум менаџер на Манчестер и да не сакам да купам некој имам поголема шанса да го донесам играчот него Ливерпул. Не се споредува :)
Ова со плативе им е шити полиси, се надевам дека ќе сфатат дека така не оди...
Еве и Хендерсон, му даваат капитенска трака и 80к неделно. Ебење у здрав памет...

Играле или не ЛШ, клупа или стартер, за поголема плата ќе отидат и у Ренова, лани Јунајтед навидум пречка ќе им беше дека не играа ЛШ а земаа класа играчи, за нив и небитно дали ќе играат прв состав или ќе се ладат на клупа, нешто како Мата од кога го плаќаат дупло повеќе не е истиот бунтовник шо беше у Челси. Според мене Ливерпул треба да вложи у Рахим, исто и кај Хендерсон, барем да покажат дека се озбилен клуб, доколку не можат да обезбедат плати за тие што им се стуб на екипата, ќе се вртат како мидтејбл клуб у иднина.
ancy88.jpg

Како не му е мака на оној од КПР во празно да му одат парите не знам

Арсенал интересна цифра :D Уа нафта, вештачки клуб, уништувачи на фудбал.
Смешки се.

http://www.bbc.com/sport/0/football/32197627

Четири години откако го победија Ливерпул и Манчестер Јунајтед мораше да се враќа од нивни водства од 2-0 и 2-1 на ОТ, Блекпул отпаднаа и од Чемпионшип. Целосна спротивност од Саутемптон.

Секоја година има некоја ваква екипа што пропаѓа. Лидс, Саутемптон,Ковентри, Шефилд, Ипсвич, Вулверхемптон, Чарлтон.
Само да не пропаднат ко Портсмут и Вимблдон, оти овие екипи тешко дека ќе ги видиме во првите 2 лиги.

Однос потрошено/поени по 31 коло - споредено со ланска сезона:

11053456_969802523059751_492926698551246453_n.png

Ама сепак Мојс е боље :pos:

Hart, Sagna, Kompany (C), Demichelis, Clichy, Navas, Fernandinho, Toure, Silva, Dzeko, Aguero

Subs: Caballero, Zabaleta, Mangala, Milner, Fernando, Nasri, Lampard

http://www.bbc.com/sport/0/football/32197627

Четири години откако го победија Ливерпул и Манчестер Јунајтед мораше да се враќа од нивни водства од 2-0 и 2-1 на ОТ, Блекпул отпаднаа и од Чемпионшип. Целосна спротивност од Саутемптон.
Буквално иста приказна Виган. Ги тепаа Јунајтед и Арсенал за да изборат опстанок пред 3 сезони, еве ги сеа само теоретски им се шансите за останување во Чемпионшип. Имаат 8 поени заостаток, на 5 кола до крај.

Ајмо Палас, тешко ќе е за Сити до крај...им го свирнаа со 25 посто посед.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom