DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Juventus (4-3-1-2): Storari; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra; Vidal, Marchisio, Sturaro; Pereyra; Tevez, Morata.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене само Маркзио толку брзо во составот не ми се допаѓа уопште ама белким знат шо пратСпоред составот се гледа дека не одат во Фиренца со бело знаме... тоа ми се допаѓа![]()
Llorente like this![]()
Мислам дека е уште повреден Коман или не е физички спремен, јас би го пробал Перејра како 2 напаѓач мислам дека можи да се снајди.А Коман да го проба со Мората не би било лошо![]()
Е тоа незнаев па нели играше за Франција сеа брзо...Многу флегми ќе бидеме со Љоро напред не му иде и тоа е тоа. Може да проба со еден напагач па ако не иде во второ да менува формација со дваМислам дека е уште повреден Коман или не е физички спремен, јас би го пробал Перејра како 2 напаѓач мислам дека можи да се снајди.
Ете Матри ќе игра со Мората, интересно ќе биди да се види тоа како комбинација. Ама се мислам дека ќе смени нешто пред почетокот.Е тоа незнаев па нели играше за Франција сеа брзо...Многу флегми ќе бидеме со Љоро напред не му иде и тоа е тоа. Може да проба со еден напагач па ако не иде во второ да менува формација со два![]()
Да. На СК1.ќе не има на Спортклуб?