Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Според составот се гледа дека не одат во Фиренца со бело знаме... тоа ми се допаѓа :)

Според составот се гледа дека не одат во Фиренца со бело знаме... тоа ми се допаѓа :)
Мене само Маркзио толку брзо во составот не ми се допаѓа уопште ама белким знат шо прат :cautious:[DOUBLEPOST=1428358008][/DOUBLEPOST]
11119819_893322987407034_2529162051146903255_n.png

Среќен Роденден ! 28 денес

Последно уредено:
Тевез најверојатно ќе го пропушти вечерашниот натпревар, бидејќи се има пожалено на повреда, која не би требало да е сериозна, но за да се избегне ризикот како што јавуваат низ медиумите шансите да го пропушти натпреварот се големи.

I oficijalno bez TEVEZ vecerva. Utre ke se doznae sto kako. Se im e*am sto me nervirat sekoja godina so ova prokleta Coppa di CAZZO!!!!!!!!! Ma neka odat u PM, od 1994 ne sme go dobiele kupot, sramota e eden klub kako Juve sekoja godina da vleguva nezainteresirana..

A i Tevez igra sekoja utakmica po 90', protiv Empoli bez potreba i mnogu drugi utakmici, vecerva ke gubime zivci, samo so povredi i toa site +2-3 meseci , Pogba, toa so Markizio pa demantiranje, Barzagli , Morata na pocetok, Caceres, Pepe, Pirlo... Ovie ti se periodi koga ti se najpotrebno da gi imas site igraci na raspolaganje. Srekja so Monako ni se padna poshto problemi!!

So srekja na tia vecerva sto ke igrat, teski seljaci Florence se, iskompleksirani do koska se!

А Коман да го проба со Мората не би било лошо:unsure:

А Коман да го проба со Мората не би било лошо:unsure:
Мислам дека е уште повреден Коман или не е физички спремен, јас би го пробал Перејра како 2 напаѓач мислам дека можи да се снајди.

Мислам дека е уште повреден Коман или не е физички спремен, јас би го пробал Перејра како 2 напаѓач мислам дека можи да се снајди.
Е тоа незнаев па нели играше за Франција сеа брзо...Многу флегми ќе бидеме со Љоро напред не му иде и тоа е тоа. Може да проба со еден напагач па ако не иде во второ да менува формација со два :)

Е тоа незнаев па нели играше за Франција сеа брзо...Многу флегми ќе бидеме со Љоро напред не му иде и тоа е тоа. Може да проба со еден напагач па ако не иде во второ да менува формација со два :)
Ете Матри ќе игра со Мората, интересно ќе биди да се види тоа како комбинација. Ама се мислам дека ќе смени нешто пред почетокот.

Баш и за Франција се повреди мислам или ја обнови повредат така нешто

А зошто не игра Барзаљи на местото на Бонучи? Има некој проблеми или послабата опција ја бира Алегри :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom