Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
@Bateman ете го Ерера пак ама голот на Руни е хајлајт на утакмицава.

Македонец дај бе, цел форум ти помага со мене, ти еден чекор направи, се кладеше со мене у пиво за да се видиме, изгуби. :D

Абе ја давам... :)

Да дојде Стерлинг во Арсенал Пеџа сите топџии ќе ги банира.

Шо ќар имаш од поздравот кој ни го упати, ко Арсенал кога треба не игра како што треба (Монако и безброј киксови од првиот дел од сезоната)?
Isto kolku i tvojot kjar so komentiras za arsenal. [emoji1]

Да играше Ерера од почеток на сезона, лесно ке влезеше во конкуренција за бест бај

Дајте хајлајтс од Манчестер бре да видиме шо голче дал Руни ?

Аууууууууу какво ГАЗЕЊЕ!!!
Јас сум позачуден од Тони Пулис за денешнава победа да бидам искрен.:D
Каква победа е ова, какво газење е ова, какви голови се ова?:vozbud:
Ова е победа опстанок според мене.
Клошарот Ремзи се оправи и му текна дека децата што ги играше беа дрва невидени и дека има играчиште од типот на Варгас на клупа.
Хари педерот избега мислеше готово испаднати сме ама нека пуши сурла да му е*ам црвениот.
Денес сите на ниво. Замора мајсторот заедно со голот на Филипс ги дадоа головите на сезоната.
Сите изиграа машки...ах камо вака да земавме бодови на време у гости вака. Ајде ајде Сандерленд мора да изгуби утре у дербито со Њукасл и нека испаѓаат.
Денешнава утакмица ја одбележа еден човек. Џои какво играчиште си ти бе пријателе! :D
Mен оф д меч. Пријателот направи партал се живо и диво денес. Капитенски машки, само како што он знае. Јас искрено после не освоен ниеден бод со фаворитите мислев дека е завршена работа и се враќаме рикверц у Чемпионшип ама Џои Мадафака им е*а мајката на сите денес :cuc::D.
Следна со Вила у гости у Вторник. Убав ден, само вака да продолжат.
Ако не изгубиме опстануваме милион посто. Шервуд гомнарот мора да го лапне.
Fuck off Harry. Come on you R's!!!! :D
2749212600000578-3025722-image-a-147_1428163393325.jpg
2747A74900000578-0-image-m-87_1428160870751.jpg

Арсенал рутински
КПР ќе ваѓаат газ
Рунко голчиште

п.с
Челзи да го еби ежот

го намести ко мало дете за пеналов:facepalm:[DOUBLEPOST=1428167711][/DOUBLEPOST]#ЉеЉе а што ли беше сега ова!:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom