Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Топџииве биле сериозни за титулава бе :pos:

Да напоменам само, толку и од бајковитата сезона на Саутемптон, финиш во топ5, топ6 сеуште е одличен резултат за нив, но сепак се покажува дека е многу тешко да се издржи темпото на лигата во 38 кола и да се одржи формата на играчите, посебно кога имаш конкуренти како Јунајтед и Арсенал, кои се искусни во темпирање на формата во право време. Пробаа многу екипи во изминатите сезони, како Евертон, А.Вила, Тотенхем во изминатите сезони да стигнат до топ4, се држеа добро но не успеваа на крај.

@Bateman ете го Ерера пак ама голот на Руни е хајлајт на утакмицава.

Македонец дај бе, цел форум ти помага со мене, ти еден чекор направи, се кладеше со мене у пиво за да се видиме, изгуби. :D

CBvy5vRXIAEcrGU.jpg:large

@DmitryMD
Sterling trying to kiss Arsenal's badge. What a man! #WelcomeRaheem
http://www.mirror.co.uk/sport/row-zed/liverpools-raheem-sterling-trolled-twitter-5457434#rlabs=4

Последно уредено:
Што дека не падна, кога уште пред да почне сезоната се знае дека не освојува ништо значајно?
A so ima vrska tva so mojo komentar ? Praame mabet za forma , a ne za trofei . Cisto kolku da pisas nesto

Добро де, тие најавите што веќе 10 сезони ги читам во август како Арсенал нема да заврши во топ4, навикнавме веќе.:)

Она погоре што го пишав за Сотон важи за Арсенал кога се работи за освојување на лигата последните 10 години, исто и ние атакуваме, пробуваме, на крај по 38 кола не издржуваме. Падови има, дали на почеток, дали на крај на сезона, осцилации кои е сосем доволни за неосвојување титула, а од друга страна доволни пак за пласман во топ4.

Додека не научат играчите и Венгер да издржат без поголеми падови и осцилации цела сезона, ќе бидеме на оваа статус-кво, но потенцијалот дефинитивно постои, финтата е да не остане се само на потенцијал.

A so ima vrska tva so mojo komentar ? Praame mabet za forma , a ne za trofei . Cisto kolku da pisas nesto
Шо ќар имаш од поздравот кој ни го упати, ко Арсенал кога треба не игра како што треба (Монако и безброј киксови од првиот дел од сезоната)?

Видов податок дека Арсенал имал 9 домашни победи во серија (првпат после 1999). :toe:

Руни класа гол, Ерера одличен. Манчестер дерби следно коло..:duel:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom