ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.963
- Поени од реакции
- 44.699
Седи мирен има цело полувреме :Д
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Седи мирен има цело полувреме :Д

Брат нема што да се објаснува, доволно е да се каже дека они играат ко Барса, а ние како Лестер.Прво што видов од утакмицава е идиотизмот на Лазар Марковиќ. Прво, имаше топ ситуација сам да заврши, со убаво пласирана топка ќе беше 1-0 за Ливи. Но не, реши да додаде (ајде и да не замериме толку за тоа), но пасот беше лош.
Следно што гледам од утакмицава е како Бељерин се прошета во 16 метри на Ливерпул, Морено не знам што праеше, поставување како аматерски одбранбен играч.
Мињоле лошо се постави за голот на Озил (Езил, сеедно). Да беше поставен малку подесно, ќе ја фатеше, а он на средина застанал.
Леива не знам што праеше пред третиот гол на Арсенал (мислам и по негова грешка тргна акцијата на Топнике). Зема топка, одма се ослободува, не ни разгледува што како, му ја враќаат, се сплеткува. Иначе добар шут на Санчез.
![]()
Руни па јакиот играчЖиру уште подобро би играл со партнер у напад, напаѓач сличен на Руни

Телензема бриши беРуни па јакиот играч![]()
[emoji14]

сеа не смеат да искоментираат, becoz #plastikaАј бе гледајте не коментирајте пластични [emoji14]
Жиру уште подобро би играл со партнер у напад, напаѓач сличен на Руни

Сакаш да кажеш на титула дека атакувате?Многу побитно е да не тепа Челзи![]()