Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас бев страмежлив како тебе на тие 15-16 год. и ми беше страв да го направам првиот чекор да не бидам исмеан и одбиен.Не бе каков алкохол,ја до сеа не сум се напил..Ја сум повлечен и шо знам не сум искусен у овие води и незнам како би почнал врска озбилно
Се гледа дека и да фатиш девојка сега, ќе ти биде форсирано и само дека ете и другите имале, што нема врска, рано ти е, почекај ќе се упишеш на факс таму ќе запознаваш нови девојки, ако моментално не познаваш некој не значи дека вечно ќе е така, а башка имаш и други начини како да запознаеш нови луѓе, еве пример можеш со некоја форумџика да се договориш на кафе, или преку фб, не е само преку живо, комуникацијава денес.фала батка , ај ќе видеме малце . Сеа слабо и излегувам ја , другари на страна ми учат тука у мој град неам со кој. Тешко се вклопувам у друштво и неможам да влезам у друштво ..
Од 3 месеци до 3 години е казната затвор (aлкохол и малолетник)Деца, не би ве советувал да советувате малолетни лица да пијат алкохол.
Колку долго веќе траи тоа со кавги?Ај да се консултирам со вас поточно да ми дадете свое мислење или ако некој имал слично вакво искуство. Јас со девојка ми еве одиме веќе 3год. и во последниов период е значи премногу напорна врскава, од ништо се прават кавги, расправи... и претходно секако имаше кавги ама не како сега, тогаш ќе се потскаравме, ќе се потналутевме ама не беше многу често, а во последно време многу се зачестија кавгиве од обични банални ситуации се прави енормен проблемот. Па би ве замолил за совет. позз
Тоа ќе ти се случи кога најмалку очекуваш. Немој да се опседнуваш и да форсираш. Што е битно сите твои другари што имале? Секој за себе.Не бе каков алкохол,ја до сеа не сум се напил..Ја сум повлечен и шо знам не сум искусен у овие води и незнам како би почнал врска озбилно
Имам и ја помислено, али толку време од онака со некој да комуницираш ќе ти скипе, уште помалку нет-комуникација..башка инсистираше на тоа да се видиме кога ќе дојде што знам....али и да е така, ме интересира за моментот што он иде на подолго време, а она останува? Ми има речено дека тоа и` е преку глава и ми личи дека им е дефинитивен крај, па затоа не знам што е паметно да направам сега...
Здраво на сите.Нов сум на форумов и сакам да побарам мал совет од вас.
Паа..пред некој ден моја другарка дојде до мене заедно со уште 2 другарки и пред нив директно ме праша сакаш ли да ти бидам женска ( другите скришно снимаа со телефон,велекјќи за спомен).Ја се усрамив и мислев дека ме зафркаваат и реков НЕ.Таа ми рече уште 2/3 пати а ја одбивав.После дојде самата и пак ме праша и јас реков не оти мислев дека ме зафркаваат.После тоа убаво разговаравме и таа ми рече дека не била спремна и подобро би било да останеме другари за сеа ( мн. бргу го смени мислењето или се исплаши од реакција).Инаку со неа се знаеме од 1 одд. и до ден денес (2година) секогаш сме во исти клас.По некад знаеме да се скараме ама веднаш се погодуваме.
Ако може мала помош.ФАЛА.
Епа пак јас со нов проблем
Епа деновиве ми се засвиѓа едно девојче , една година постаро од мене т.е ја 2 таа 3 година.Епа според карактер гледам дека и таа е срамежлива,незнам дали била во врски до сеа.Ми се свиѓа по надворешниот изглед а за внатрешен сеште незнам.Сме си размениле до сеа некој поглед ама мислам дека тоа ништо не и значи на неа до сега.Предлог некој како да започнам дали фб,дали рл како ?![]()