Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Ако ти е другарка и ти е симпатична автоматски сфаќам дека мислиш на неа нон стоп. Што да ти кажам пробај и ќе видиш ја се позитивно изненадив се надевам и ти ќе имаш среќа :)

Boo ej 98ma rodeni deckovci i devojki imaat :-D

@andrez98 te dribla ovaa videla deka si sramezliv. Nemojnda se druzis veke so nea.

По 17 години имаат,не се мали :D

Мислев дека женскиве побрзо созреваат, али ова со телефонов ме стави во дилема. Или можеби сакале пренк да си прават :D

Ивица секој со своите перспективи и познавања. Еве јас и ти имаме различни искуства за овие две работи. Јас само го тврдам тоа што го знам. Тоа што не го знам, сакам да го сознаам и научам. Еве ти ме просветли дека имало и такви машки кои никогаш во животот не искусиле групно дркање. Јас значи сум била во заблуда предходно и со погрешно мислење спрема цел машки род. Фала ти на увидот за различната перспектива од мојата. :)
Ние кога дркавме со нас доаѓаше и едно девојче и си седеше и не гледаше. Уствари само она ни беше женско во маало и ги знаеше сите машки пубертетски тајни.

Темава колку што знам е за љубовни проблеми, за психички си има друга.Ма да некои ниедна тема на светов не ги спасува.ВМРО

Исто сакам да ме советувате или да помогнете. Значи сеа у Јули полнам 17.Па знаете како иде у тие години сакаш женска ,мување тие ред работи. Епа ја до сеа не сум го осетил тоа чуство т.е ни сум имал женска до сеа ни сум мувал за разлика од сите другари малце незгодно ми е . До сеа три девојки ми признавале дека им се допаѓам ама ја сум ги пдбивал пред се затоа што незнам што понатаму , шо ќе речат другите (иако е небитно),се срамам и тоа е . Ако може некој да помогне како за почеток да се опуштам и како полесно да се изразувам со нив. Благодарам

Исто сакам да ме советувате или да помогнете. Значи сеа у Јули полнам 17.Па знаете како иде у тие години сакаш женска ,мување тие ред работи. Епа ја до сеа не сум го осетил тоа чуство т.е ни сум имал женска до сеа ни сум мувал за разлика од сите другари малце незгодно ми е . До сеа три девојки ми признавале дека им се допаѓам ама ја сум ги пдбивал пред се затоа што незнам што понатаму , шо ќе речат другите (иако е небитно),се срамам и тоа е . Ако може некој да помогне како за почеток да се опуштам и како полесно да се изразувам со нив. Благодарам

Закачи 4-5 ракии и одма ќе почниш да држиш прича :)
Само после не форсирај многу со пиење

Повеќе практикувам вино и пиво хааа.. Некои по озбилни совети?

Треба само да го скршиш мразот со една, после се ќе оди како подмачкано. За толку ќе собереш храброст.

Повеќе практикувам вино и пиво хааа.. Некои по озбилни совети?
Најискрен совет од мене би ти бил да не почнуваш со алкохол да ја разбиваш тремата, тоа е најлош избор и стануваш пијаница дур трепнеш, не си ставај трн во здрава нога. Почекај да бидеш поспремен за девојка, уште некоја година, не ги гледај другите, и не тргнувај по лош пат.

Не мора да значи дека ќе стане пијаница али сигурно ќе стане од оние „абе дај да се напиеме, да разбиеме монотонија, да се размуабетиме малку зошто вака без алкохол досадно е“ :D

Иначе, нема совет за олеснување. Секогаш првиот бакнеж ти се дешаваат срања у глава у стомак, пенис ти скока до небо итн :D

Не мора да значи дека ќе стане пијаница али сигурно ќе стане од оние „абе дај да се напиеме, да разбиеме монотонија, да се размуабетиме малку зошто вака без алкохол досадно е“ :D

Иначе, нема совет за олеснување. Секогаш првиот бакнеж ти се дешаваат срања у глава у стомак, пенис ти скока до небо итн :D
Не би го опишала пиењето алкохол со толку забавен жаргон, не е хоби ниту играчка, туку сериозен порок.
А тоа дека стално ќе бара алкохол за да не му биде монотоно, тужно и досадно тоа секако. без алкохол се ќе му изгледа депресивно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom