Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Не битна, најбитна работа е тоа што ни го закачил.

Жити таа шанса вчера што ја искористи, да видевте што се испромаши пред тоа и после тоа, Хендерсон ќе го убиеше при една прилика, ако има снимка на СК изволте :icon_lol: Кејн како што тргнал ќе им го земе местото и на него и на Стариџ ако продолжи со повредите. А за во Арсенал се врати Жиру се врати и Велбек на крило а мислеше ќе игра шпиц пред Французинов кој е роден финишер, луд јебе збуњеног, ако купи Арсенал уште едно крило и го ногира Волкот ни таму нема да фати место. Нас не ни пречи тоа што си игра за вас, таман работа, мене ми беше од поомилените играчи ама и мене вклучувајќи, смешно ни е што кидна од кај нас за да играл напаѓач а и кај вас цурик му направија на крило. Статистикана поназад кажува дека на 9ка позиција и Фалкао десеткуван е подобар од него:)

А реалноста е дека ниту тој ниту Чичарито не се за прв избор напаѓачи ни за МЈ ни за Арсенал. Напаѓачи како Руни, Коста, Агуеро, Бензема, Суарезсе бараат во денешниов фудбал ако сакаш да се бориш за трофеи.

Него баталете тоа, уште 3 гола му фалат на Руни да го помине Боби на вечна листа, да видам после што ќе какаат медиумите за него :aplauz:

:unsure:

А не е така? Жиру почнав да го ценам како страшен играч од кога ни шибна ептен јако голче лани беше мислам, на Емирати у 90 и некоја. Прв допир со топка и одма гол.

Ја уствари да си признаам, не ја гледав утакмицата, само прочитав дека добро изиграл Велбек,само сакав гужва да направам на темата:pos:

Не заебавај, можда е спор, можда на моменти е трапав и губи концентрација ама опасен финиш има.
Кажи дека е убав, не ни раскажувај овде филмови многу.

:icon_mrgr:

Жиру да беше побрз ќе вредеше 40 милиони минимум, спор и тром е јебига.
Али дека како осамен напаѓач знае да игра, да задржи топка и да напраи некоја добра асистенција, и да закачи гол онака баш голгетерски, неможе да се негира.

Тоа со Монако му беше само лош ден.

Мене ми се свиѓа кај него што со секоја помината година е подобар, пред 5 години играше у 2ра лига у Франција...

Ја неможам да сфатам нашиве што го плукаат толку кога играта без него ни е млитава и Жиру е битен дел од овој Арсенал.

Чувството за осет му е перфектно:icon_mrgr:
Сериозно има чувство за асистенција страшно,тоа и лани го кажувавме

Иначе, барајки мислења од фанови на Јунајтед, налетав на дискусија од 2013-та, кој е подобар напаѓач, Велбек или Стариџ...

Иначе, барајки мислења од фанови на Јунајтед, налетав на дискусија од 2013-та, кој е подобар напаѓач, Велбек или Стариџ...

Значи ич немаме осет, прво Велбек па Клеверли.

Жиру да беше побрз ќе вредеше 40 милиони минимум, спор и тром е јебига.
Али дека како осамен напаѓач знае да игра, да задржи топка и да напраи некоја добра асистенција, и да закачи гол онака баш голгетерски, неможе да се негира.

Тоа со Монако му беше само лош ден.

Мене ми се свиѓа кај него што со секоја помината година е подобар, пред 5 години играше у 2ра лига у Франција...

Ја неможам да сфатам нашиве што го плукаат толку кога играта без него ни е млитава и Жиру е битен дел од овој Арсенал.

Жиру да има барем 5% поголема искористеност на шансите што му ги прават, ке биде во топ 3 стрелци во ПЛ...

Жиру да има барем 5% поголема искористеност на шансите што му ги прават, ке биде во топ 3 стрелци во ПЛ...

Беше и повреден годинава голем период...

Според одиграните минути не е лош...

2015-03-28_1638.png
[DOUBLEPOST=1427557714][/DOUBLEPOST]Бонус - еве и еплиндекс напраиле анализа - http://eplindex.com/66461/comparing-olivier-giroud-leagues-best-strikers.html

Giroud deserves a lot of credit for what he has done this season and people should put him in higher regard than they often do. He is not a mid table striker. He may be just under that world class level, but the Frenchman is very very good at the job he does and fits in with the Arsenal system perfectly.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom