Не битна, најбитна работа е тоа што ни го закачил.
Жити таа шанса вчера што ја искористи, да видевте што се испромаши пред тоа и после тоа, Хендерсон ќе го убиеше при една прилика, ако има снимка на СК изволте

Кејн како што тргнал ќе им го земе местото и на него и на Стариџ ако продолжи со повредите. А за во Арсенал се врати Жиру се врати и Велбек на крило а мислеше ќе игра шпиц пред
Французинов кој е роден финишер, луд јебе збуњеног, ако купи Арсенал уште едно крило и го ногира Волкот ни таму нема да фати место. Нас не ни пречи тоа што си игра за вас, таман работа, мене ми беше од поомилените играчи ама и мене вклучувајќи, смешно ни е што кидна од кај нас за да играл напаѓач а и кај вас цурик му направија на крило. Статистикана поназад кажува дека на 9ка позиција и Фалкао десеткуван е подобар од него
А реалноста е дека ниту тој ниту Чичарито не се за прв избор напаѓачи ни за МЈ ни за Арсенал. Напаѓачи како Руни, Коста, Агуеро, Бензема, Суарезсе бараат во денешниов фудбал ако сакаш да се бориш за трофеи.
Него баталете тоа, уште 3 гола му фалат на Руни да го помине Боби на вечна листа, да видам после што ќе какаат медиумите за него