Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Немав пишано неколку дена заради тоа што ми се сери каква е станата темата за ПЛ. Толку!

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Џабе се пењавите, Велбек и денеска како и претходните утакмици изигра одлично за репрезентацијата.

Џабе се пењавите, Велбек и денеска како и претходните утакмици изигра одлично за репрезентацијата.

И ако барем малку подобро ја имате следено дискусијата кај нас у Фан Клуб, или барем површно, Велбек од секогаш бил фален за тоа како игра во репрезентацијата, особено од страна на @Ilumious, и тоа од никој не е негирано ...
Тоа што кај нас усра многу битни утакмици лани, само ја долеа чашата. Велбек не ја достигна таа некоја предвидена граница на голови во поглед на неговиот развиток, и затоа на пијац. Иако сум сигурен дека промашувањето против Баерн му ја запечати кариерата.

Али, се "напали" ганерот за тоа како изиграл Велбек у репрезентација, иако на клубско ниво му носи 0 бодови, па да не му го пукнеме меурчето...

Битно вас ви го закачи :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Не битна, најбитна работа е тоа што ни го закачил.

Жити таа шанса вчера што ја искористи, да видевте што се испромаши пред тоа и после тоа, Хендерсон ќе го убиеше при една прилика, ако има снимка на СК изволте :icon_lol: Кејн како што тргнал ќе им го земе местото и на него и на Стариџ ако продолжи со повредите. А за во Арсенал се врати Жиру се врати и Велбек на крило а мислеше ќе игра шпиц пред Французинов кој е роден финишер, луд јебе збуњеног, ако купи Арсенал уште едно крило и го ногира Волкот ни таму нема да фати место. Нас не ни пречи тоа што си игра за вас, таман работа, мене ми беше од поомилените играчи ама и мене вклучувајќи, смешно ни е што кидна од кај нас за да играл напаѓач а и кај вас цурик му направија на крило. Статистикана поназад кажува дека на 9ка позиција и Фалкао десеткуван е подобар од него:)

А реалноста е дека ниту тој ниту Чичарито не се за прв избор напаѓачи ни за МЈ ни за Арсенал. Напаѓачи како Руни, Коста, Агуеро, Бензема, Суарезсе бараат во денешниов фудбал ако сакаш да се бориш за трофеи.

Него баталете тоа, уште 3 гола му фалат на Руни да го помине Боби на вечна листа, да видам после што ќе какаат медиумите за него :aplauz:

Досаден си за Велбек брат, не за нешто друго.

Он никаде ништо не спомна пред да го пинга ганерот и да го праша дали има нешто да каже за Велбек.[DOUBLEPOST=1427530928][/DOUBLEPOST]
Хендерсон ќе го убиеше при една прилика, ако има снимка на СК изволте :icon_lol:
Што се случило. Капитенот наш покажувал муда и на соиграчи од репрезентација? :D

Кога нема ЕПЛ увек интересни дискусие се водив :D

Све си бев под импресија дека Дени Бој кој знае колку подобро игра од Фалкао, па споредив во просек, колку минути му се потребни на едниот, а колку на другиот да даде гол, да асистира, кој како проигрува, и кој колку го погаѓа голот...
Фалкао и со една нога, и во најлошата сезона во животот го шие талентираниот англиски напаѓач...

gqXj5TI.jpg

[
Па добро само 300к неделно зема тука се негде, перфектна го замена[DOUBLEPOST=1427535104][/DOUBLEPOST]
Не битна, најбитна работа е тоа што ни го закачил.

Жити таа шанса вчера што ја искористи, да видевте што се испромаши пред тоа и после тоа, Хендерсон ќе го убиеше при една прилика, ако има снимка на СК изволте :icon_lol: Кејн како што тргнал ќе им го земе местото и на него и на Стариџ ако продолжи со повредите. А за во Арсенал се врати Жиру се врати и Велбек на крило а мислеше ќе игра шпиц пред Французинов кој е роден финишер, луд јебе збуњеног, ако купи Арсенал уште едно крило и го ногира Волкот ни таму нема да фати место. Нас не ни пречи тоа што си игра за вас, таман работа, мене ми беше од поомилените играчи ама и мене вклучувајќи, смешно ни е што кидна од кај нас за да играл напаѓач а и кај вас цурик му направија на крило. Статистикана поназад кажува дека на 9ка позиција и Фалкао десеткуван е подобар од него:)

А реалноста е дека ниту тој ниту Чичарито не се за прв избор напаѓачи ни за МЈ ни за Арсенал. Напаѓачи како Руни, Коста, Агуеро, Бензема, Суарезсе бараат во денешниов фудбал ако сакаш да се бориш за трофеи.

Него баталете тоа, уште 3 гола му фалат на Руни да го помине Боби на вечна листа, да видам после што ќе какаат медиумите за него :aplauz:

:pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom