Значи во темава само се редат типови секакви можни и на крај ништо не испаѓа ги набројавте сите фаворити за утре во тенис некој сигурно ке заебе дај кажете 2.2 квота да се дуплираме али пролазност барем 80%...
другар, има луге кој играат мали коеф на поголема уплата други играат обратно.... одма ќе ти кажам дека тип со пролазност од 80% нема ( овде спаѓа и 100% и 5% и 55% и тн.), оваа тема е за типови и наши мислења.. доколку не ти се свиѓат малите коеф. одвој 2 мин да прелисташ 2-3 страни од темава и сигурен сум дека ќе најдеш некој поголем коеф.
сега он топик да бидам еве ти за во недела стави си ја албанија 1 (1.95) доколку ти е мал стави ја 1 и т1 (2.6 мх мх мрсничко) албанците ги имам гледано 2-3 пати и дефинитивно имаат добра екипа, екипа што да и дадат 1.95 за против ерменија е глупо, ја изгирав уште вчера јас сингл а и сигурно ќе ја врзам на поголем влог 1х
за денес од фудбалите едно ми е сигурно а тоа е дека ќе бегам од Холанѓаните, една од мојте омилени репрезентации (после Македонија и Англија), но сепак знаат да бидат баксузи.. после черашниот ден не би сакал да ги играм.
Следни на менито се бугарија.... 2+ овде за 1.5 ми изгледа сосем солидно, не дека бугарија се некоја арна екипа ама можно е да дадат некое срекно голче + тоа што играт против Италија што мислам дека треба да почне више да игра фудбал (а не дај еден гол - паркирај автобусо - моли се у 93та минута БуФчо да ваде топка од аголо и да ви по 100ти пат спасува газо)
ова ми е од чера што си планирав, од тениси Долгополов, Димитров и Венус (ДДВ

) ми упаѓаат во очи ама ќе си идат на посебно ливче некако во тенисот ногу одложувања...
за тие што чера што не фатија

али примете сочуство у секој случај...
сега за сега толку па до почас ваљда ќе ми упадне у очи уште некоја 81% сигурна утакмица
едит: за тие што ја имавте чера Русија
1. Доколку натпреварот е прекинат, се чека 72 часа за негово доигрување при што натпреварот ќе се регистрира со резултатот од доигрувањето.
2. Доколку натпреварот не се доигра во следните 72 часа, тогаш за тој натпревар, за сите видови игри, се пресметува коефициент 1