Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Гаврилова,Симон,Димитров и Гофин на прв поглед.
Гаврилова сега ја гледав и јас, ме плаши тоа гомното Нара што се живо и диво враќа. Веројатно ќе ја избегнам иако многу ми се доапаѓа стилот на игра на Дариа, нешто слично на Долгополов е.
Гофин беше повреден периодов, не би го играл, мада и Чорич бараше лекарска помош против Хаидер, кој ги знае упм...
Димитров треба да е чист 1, не ми се верува Посписил да го тепа на спор хард, а коефициентот е одличен со оглед на квалитетите на двајцата тенисери. Димитров од претходниот турнир го врати својот стар рекет и изгледа многу подобро за разлика од почетокот на сезоната.
Симон не знам, енигма ми е.

Раонич и Ферер се зицери.

Значи во темава само се редат типови секакви можни и на крај ништо не испаѓа ги набројавте сите фаворити за утре во тенис некој сигурно ке заебе дај кажете 2.2 квота да се дуплираме али пролазност барем 80%...

Значи во темава само се редат типови секакви можни и на крај ништо не испаѓа ги набројавте сите фаворити за утре во тенис некој сигурно ке заебе дај кажете 2.2 квота да се дуплираме али пролазност барем 80%...
Брату ја кажав 4 типови од 30 и кусур утакмици. Тоа ако спаѓа под сите ондак ок. А тие што ги кажав прават повеќе од 2.2 квота, негде околу 3.5.

Брату ја кажав 4 типови од 30 и кусур утакмици. Тоа ако спаѓа под сите ондак ок. А тие што ги кажав прават повеќе од 2.2 квота, негде околу 3.5.

епа се бунам ако може некако попрегледно да ги ставате со болд или незнам како али јас како што листам по странава само типови нафрлани незнам што со сите нив ....[DOUBLEPOST=1427499943][/DOUBLEPOST]Обеќаниот НБА тикет за тие што се кладите на нет
Houston Rockets - Minnesota Timberwolves
Total Spreads (209.5), incl.OT

Pick:Over
2,25

Memphis Grizzlies - Golden State Warriors
Total Spreads (201.5), incl.OT

2,21

San Antonio Spurs - Dallas Mavericks
Total Spreads (203.5), incl.OT

Pick:Under
2,17

Phoenix Suns - Portland Trail Blazers
Number of Points Phoenix Suns/Markieff Morris (15.5), incl.OT
1,85

Denver Nuggets - Utah Jazz
Number of Points Utah Jazz/D.Favors (18.5), incl.OT

1,85

Phoenix Suns - Portland Trail Blazers
Number of Points Portland Trail Blazers/L.Aldridge (23.5), incl.OT

2,00

1,5 eur - 110 eur

Последно уредено:
Само јас ли сум недобитен денес на вакви екстра резултати :tapp::tapp::tapp:
mmhmm-_81136c014fcdc39ab236eb398841ce60-gif.4767

Дечко олади малку бре. Ако сакаш 80% сигурност оди таму на некој блогер, плати си и ќе добиеш. Штом веруваш во такви глупости, таму има и со 99% пролазност.

Има некој претпоставка зошто квотата на Исланд против Казакстан пораснала од 1.67 на 1.95 на бет? Добра двојка ми се чини дека ќе биде, само растот на коефициентот ме буни малку.

Дечко олади малку бре. Ако сакаш 80% сигурност оди таму на некој блогер, плати си и ќе добиеш. Штом веруваш во такви глупости, таму има и со 99% пролазност.

За добар типстер поготово што се разбира во тенис 2,2 квота со 80% пролазност мислам дека и не е некое големо барање значи 80% не значи дека нема шанса за пад но и дека има големи изгледи за пролаз а јас не барам континуитет на 80% туку за утре задутре додека е мастерсов 1 тикет барам со добра пролазност од процентот што го наведов затоа што ако имавме во континуитет 80% пролазност на 2,2 квота со метод на дуплирање мислам дека би биле непобедливи ....

За добар типстер поготово што се разбира во тенис 2,2 квота со 80% пролазност мислам дека и не е некое големо барање значи 80% не значи дека нема шанса за пад но и дека има големи изгледи за пролаз а јас не барам континуитет на 80% туку за утре задутре додека е мастерсов 1 тикет барам со добра пролазност од процентот што го наведов затоа што ако имавме во континуитет 80% пролазност на 2,2 квота со метод на дуплирање мислам дека би биле непобедливи ....
Еве ти од мене за утре 2.2 коеф. Специа-Пескара Т12+

Знае ли некој каде може да се игра Македонија втора лига фудбал и Србија супер лига ракомет,се отепав барање никако не можам да најдам.:popce::uzi::pistoldz:

другар, има луге кој играат мали коеф на поголема уплата други играат обратно.... одма ќе ти кажам дека тип со пролазност од 80% нема ( овде спаѓа и 100% и 5% и 55% и тн.), оваа тема е за типови и наши мислења.. доколку не ти се свиѓат малите коеф. одвој 2 мин да прелисташ 2-3 страни од темава и сигурен сум дека ќе најдеш некој поголем коеф.

сега он топик да бидам еве ти за во недела стави си ја албанија 1 (1.95) доколку ти е мал стави ја 1 и т1 (2.6 мх мх мрсничко) албанците ги имам гледано 2-3 пати и дефинитивно имаат добра екипа, екипа што да и дадат 1.95 за против ерменија е глупо, ја изгирав уште вчера јас сингл а и сигурно ќе ја врзам на поголем влог 1х

за денес од фудбалите едно ми е сигурно а тоа е дека ќе бегам од Холанѓаните, една од мојте омилени репрезентации (после Македонија и Англија), но сепак знаат да бидат баксузи.. после черашниот ден не би сакал да ги играм.

Следни на менито се бугарија.... 2+ овде за 1.5 ми изгледа сосем солидно, не дека бугарија се некоја арна екипа ама можно е да дадат некое срекно голче + тоа што играт против Италија што мислам дека треба да почне више да игра фудбал (а не дај еден гол - паркирај автобусо - моли се у 93та минута БуФчо да ваде топка од аголо и да ви по 100ти пат спасува газо)

ова ми е од чера што си планирав, од тениси Долгополов, Димитров и Венус (ДДВ :bravobe: ) ми упаѓаат во очи ама ќе си идат на посебно ливче некако во тенисот ногу одложувања...

за тие што чера што не фатија :sramezliv: али примете сочуство у секој случај...
сега за сега толку па до почас ваљда ќе ми упадне у очи уште некоја 81% сигурна утакмица

едит: за тие што ја имавте чера Русија
1. Доколку натпреварот е прекинат, се чека 72 часа за негово доигрување при што натпреварот ќе се регистрира со резултатот од доигрувањето.
2. Доколку натпреварот не се доигра во следните 72 часа, тогаш за тој натпревар, за сите видови игри, се пресметува коефициент 1

Последно уредено:
Стопанска Банка не дозволува upload трансакции спрема Скрил и Нетелер. Барај картичка од Тутунска Банка.[DOUBLEPOST=1427491919][/DOUBLEPOST]

:neetaka:
Gg, 2.15? GG3+ 3,70? Easy <:3

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom