Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
I jas neznam sto se slucuva s
na toj mec ja cekam uste nea so 3.5 hen ....
Место да иде на дупли брејк, сеа 2-3 и ќе не мучи 1000% ти кажувам. Познавајќи ја сеа ќе изеде брејк.
ЛОЛ на 0 си го зема гемот :ROFLMAO::ROFLMAO:

Инаку не памтам ваков ден каде сите до еден фаворити тепаа од квалификациите за некое првенство, сеедно дали ЕП или СП.

и јас ја чекам уште неа, барем ќе си правеме овде друштво...
чекам ја русија следен гол за 180е (направив на бет365 едно бош ливче) и они пенал промашуват :/
сума сумарум за овај ден - многу добар очекувам утре сите кој не биле лакоми (читај 1 и т1 шпаниа) да имат фатено

50 пути ја прекинаа, ваљда нема да се игра у уста да ги ебам сеа.:mad:

Место да иде на дупли брејк, сеа 2-3 и ќе не мучи 1000% ти кажувам. Познавајќи ја сеа ќе изеде брејк.
ЛОЛ на 0 си го зема гемот :ROFLMAO::ROFLMAO:

Инаку не памтам ваков ден каде сите до еден фаворити тепаа од квалификациите за некое првенство, сеедно дали ЕП или СП.
Hahahah koj maler sum ne mi se veruva 2pati servire za match + match points bravo ako dojde 4 pagam

Ај кажувајте дали ќе ми исплатат утре без Русија? :D Слепци, све да им ебам и пенал промашија..

нема, доколку не се продолжи утакмицата ќе треба да чекаш до понеделник
но мислам дека денес ќе се доигра или утре

Што се дешава со Црна Гора-Русија? Како се праилата у копачка знае некој за прекината утакмица? Уште оваа ја чекам x2...

Официјално мечот е прекинат, дали ќе се доигра овие денови незнам..

Пријатели имаме овде некои што уплаќаат онлајн да пуштам тикетче на слаба уплата околу 50-60 квота да се изигра на 1 евро топ ке е преска тенисите фиксират добри парови али немавме среќа за иванович и кузњецова али за вечер ако сакате ако пратите појќе луѓе поставувам едно топ тикетче

Добро е ти ја даде. :D Ајде уште Серена и да се заокружи добриот ден. :D
Listot kakov mi bese taka i zavrsi anderson set da zema kveri servire za match cska 2ka nanpoluvreme 15 razlika sega ivanovic samo thiem da zema set i linstatd/melzer set lesno pomina... Inaku serena denes mislam deka ke pomine lesno protiv invalidot nikulesku.

Утре Росол-Ѕверев 2.25 за 2ка, цмиздри за сингл. Росол го тепаа сите млади играчи, Чорич лани на УС Опен, Кокинакис сега во Дејвис купот, а Ѕверев моментално е во одлична форма така да не гледам зошто не би го плеснал и он.

Утре Росол-Ѕверев 2.25 за 2ка, цмиздри за сингл. Росол го тепаа сите млади играчи, Чорич лани на УС Опен, Кокинакис сега во Дејвис купот, а Ѕверев моментално е во одлична форма така да не гледам зошто не би го плеснал и он.
Гаврилова,Симон,Димитров и Гофин на прв поглед.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom