DRaGaN mebel
mr
- Член од
- 6 октомври 2012
- Мислења
- 260
- Поени од реакции
- 175
Edno prasanje . . . . Eden prijatel saka da pravi nastresnica , do kukata i da mu sluzi kako terasa , na prizemje se naoga mestoto i toj zaglavil vo nekoi pravni lavirinti , napravil plan , proekt skica i se drugo i sega . . . . . ., ,, od opstina Karpos go pratile da bara soglasnosst od komsiite . . . . . . .ja kako znam za takvi objekti ne treba nikakvi dozvoli resenia , neli se toa monatazni objekti ,,,
--- надополнето: 16 април 2013 во 21:37 ---
шиндрата си е квалитетен материјал и си има начин на користење ако се постави правилно ,
таа се кова ( на даски 25мм) и се слепува меѓу себе , и после нема гајле од ништо , гази по неа . . ..било сто , тоа е тоа ..
Проблеми настануваат ако не се намести правилно ,
значи си бара малко мака , а без мака нема наука. .
--- надополнето: 16 април 2013 во 21:37 ---
Вака, во фаза сум на градење куќа па се размислувам за кров од шиндра. Нешто ваква боја ми се допаѓа:
Или пак да одам со керамида со ваква боја:
Прегледај го приврзокот 42219
Фасадата ќе има иста боја како оваа, темносива:
Можеби е шиндрата поскапа, некако поубав лик има кровот. Кровот ќе ми е на 4 води, значи не е поткровје него лега на сите страни на плоча. Кои се предности на шиндра(а кои маани) и каква да изберам, мислам на квалитет, од каде, што како....
шиндрата си е квалитетен материјал и си има начин на користење ако се постави правилно ,
таа се кова ( на даски 25мм) и се слепува меѓу себе , и после нема гајле од ништо , гази по неа . . ..било сто , тоа е тоа ..
Проблеми настануваат ако не се намести правилно ,
значи си бара малко мака , а без мака нема наука. .